Lukijat

tiistai 23. tammikuuta 2018

Armin aikaan ja kylmää aina vaan

Armin aikaan - hänelle tuli varmaankin paljon ihailijakirjeitä
When Armi Kuusela was the Pretiest Girl in the World - she got lots of letters from fans

Sain yhden joulukortin ruskeassa kirjekuoressa. Kortissakin oli ruskeaa - piparkakkuja! - mutta säästin siis myös kuoren, kun arvasin, että sille tulee käyttöä. Tässä kortissa se on alimmaisena.

Sitten kuviopaperista jossa vanhoja kirjekuoria koristeina palanen ja vielä yksi kirjekuori menneiltä ajoilta - se on kukkien käärepaperista.

Armin kuvan löysin netistä ja sen alle laitoin kartongin joka on stanssattu rosoreinaiseksi ja mustattu.

Aika on kulunut paljon siitä kun Armi Kuusela kruunattiin maailman kauneimmaksi mutta kun hän kävi viimeksi Suomessa, oli kauneus yhä tallella lehtikuviin katsoessani. Ihana valoisa hymy ja avoimuus aivan loistivat hänestä.
***
JOs eilen oli kammottava herääminen hurjaan pakkaseen, oli se sitä kaksinverroin tänään, sillä toivoin kovasti lauhtuvaa ja mitä mittari näyttikään: 22 astetta!!!

Aurinko on paistanut tänäänkin mutta ei paljoa lämmittänyt. Olen nököttänyt sisällä, lukenut, kortteillut, tehnyt sanaristikkoa, syönyt moneen otteeseen, juonut kahviakin kahdesti!
 
 
 Olin suunnitellut paljon tekemistä eiliselle ja tälle päivälle, kun kumpanakaan päivänä ei ole tansseja, vaan kun niihin tekemisiin olisi kuulunut ulosmenoa, ne jäivät hamaan tulevaisuuteen...

Sain sentään pyykit pestyä ja jopa yhden kaapinkin tyhjennettyä kesäkengistä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!