Lukijat

lauantai 23. joulukuuta 2017

Sinistä talvea Vintage-tyyliin ja joulun odotusta

KK Vintage #87   Muistoja menneistä haasteista, valitse joku. Oma valintani huhtikuu 2017: Sininen
Blue Lady
Samalla kun tein stanssauksia ja lävistyksiä ja värittelyjä, tein useampiin kortteihin tavaraa. Mitäpä hyvää konseptia muuttelemaan. Tässä siis toinen versio lumisadekortista, jossa reikäinen paperi sinisin ja kimalluksin ja vielä Vintage-kuvan alle palanen valkoista paperia johon painelin sinisiä erikokoisilla palloja korkeilla.

Kolmaskin versio on tehty ja maailmalle lähtenyt, joten sitä en voi laittaa esille. Huono muisti kun vaivaa ja unohdin ottaa kuvan :(

Eikä ollut eka kerta - tuskin viimeinenkään...
***
On luvattu lumimyräkkää koko Suomeen - taas kerran. Aamu sentään valkeni ihan kirkkaana. Yöllä oli satanut vain ohuen kerroksen lunta.

Nyt alkaa jo näyttää lumisateelta. Taivaalta tippuu tiuhaan tahtiin pakkaslunta. Onneksi ei ainakaan juuri nyt räntää! Se sokaisisi vielä pahemmin.

Huomenna sitten kauan odotettu jouluaatto käsillä!

Täytyy toivoa, että niihin kolmeen päivään jonka joulu kestää saadaan mahtumaan kaikkien ihmisten toiveet ja unelmat. Toivon omalta osaltani rauhallista, maltillista ja tavallista joulua. Ei mitään suurta ja ihmeellistä, vaan hyvää oloa ja onnellisuutta.

4 kommenttia:

  1. Onpa upea kortti !
    Mukavaa Joulun jatkoa sinulle ja perheellesi !

    VastaaPoista
  2. Kauniita sinisen sävyjä ja aivan ihanat nuo lumihiutaleet! Kiitos osallistumisestasi KK:n vintagehaasteeseen! Mukavaa alkanutta vuotta!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!