Lukijat

torstai 21. joulukuuta 2017

Lumimaisema kortissa ja ajokorttiasiaa

KK haaste #203 Bingorivini: Kulta/hopea - Pitsi - Teksti
Merry Christmas
Paperissa on jo valmiina luminen kuusi, joten pääsin tosi helpolla :) Valmista on myös pitsi, se on kuviona tuossa hopeisessa nauhassa. Stanssattu kultakartonkinen iso tähti ja stanssattu valkoinen hiutale sen päällä. 

Siinä tulivat jo bingon kaksi ruutua täytettyä, eli kulta/hopea ja pitsi, sitten vain joulun toivotus, niin tekstikin löytyy!
***
Ajelin tänään Imatralle. En suinkaan vain siksi, että siellä oli K-Citymarketissa alennuskahveja kolme alle kympin, vaikka sekin kyllä tuli haettua samalla reissulla, vaan siksi, että minun pitää uusia ajokortti, ennenkuin täytän nykyisen korttini vihon viimeisen päivämäärän ajolupaani, eli 70 vuotta!

Aika hurjaa!!!

Kävin jo tiistain hoitajan haastattelussa ja lääkärissä joka luki hoitajan täyttämän kyselylomakkeen sisältämät vastaukseni ja totesi, ettei ihan äsken ole tullut toista hakemusta vastaan jossa olisi kaikki oikein, eikä mitään sairauksia, eikä lääkitystä ja ihan näkeekin ja kuulee sopivasti. Olin tosi otettu vaikka tajusin kyllä, että noin hän voi toki sanoa muillekin :)

Nyt piti vielä viedä tiistaina otattamani passikuvat ja lääkärin allekirjoittama todistus, että ihan se on täysipäinen vaikkei siltä ehkä näytäköön :) Pöh! Ei sentään, mutta asia tämä suunnilleen.

Kirjoitin vielä kertaalleen uuteen kaavakkeeseen oman nimeni ja tärkeät numerot, osoitteet, sähköpostin ja puhelimenikin ilmoitin ja erikoistussilla vielä allekirjoituksen jälkeen uudelleen kirjoitin allekirjoitukseni lomakkeen alalaitaan. Se kuulemma tulee siihen uuteen korttiin joka parissa viikossa ilmestyy postin suosiollisella avustuksella minulle.

Ihmetyttää kyllä tämä nyky tekniikka, että mitenkä ne sen siitä paperista korttiini siirtävät ja kun neitokainen vielä viemäni kuvat liimaili siihen samaan lankettiin ja nekin vips vain lennähtävät siihen uuteen.... Ei kyllä blondin järki hoksaa miten.

Vaan nyt voin huokaista helpotuksesta kun asia on hoidossa ja omalta osaltani kaikki kommervenkit tehty.

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit!