Lukijat

torstai 14. joulukuuta 2017

Lahjasukissa koiranpentuja ja aurinkoakin näkyi

Time Out #98   Photo inspiration: Gift Stockings - Valokuvassa lahjasukkia
Merry Christmas
Iloiset koiranpennut ovat kivunneet joulusukkien täytteeksi. Värittelin perinteisellä joulun punaisella kerrankin :) Kuvan taustaan painelin kaulimella kohokuviokansiota saadakseni hiukan eloa valkoisuuteen.

Raamitus punaisella ja valkealla. Stanssasin isoja hiutaleita ja laitoin pari nurkkien alle. Sitten lävistettyjä punaisia ja vielä valkoiset tähdet keskustoiksi. Tekstikin sai kahta väriä raameikseen. 

Kuvan alla palanen valkeaa silkkinauhaa. Kuva raameineen vielä punaiselle kartongille ja alimmaisena valkoista.Taisi olla tänä vuonna ainoa punavalkea kortti :)
***
Pääsin mukaan Parikkalan reissulle ja poikkesimme Tokmannilla josta en tosin mitään tarvinnut mutta kumma kyllä kassan kautta piti mennä :) Eli shampoota sun muuta aina tarvittavaa löytyi...

Sitten varsinainen matkan syy, eli ilmaiset kakkukahvit Karpalossa! Saimme aika rauhassa herkutella sillä aamun ruuhka oli jo ohi, eikä ruokailijoita ollut vielä tullut. Hyvää!

S-Marketista löysin uusimman Papercraft lehden ja siinä mukana hienoja jouluisia leimasimia. Ehkä niillä vielä ehtii muutaman kortin tekemään, vaikka varsinainen ruuhka onkin ohi. Useimmat kun laittavat joulukortit punaiseen kuoreen ja sen postitusaika oli maanantaina jo.

Tosin näitä tekemiäni neliökortteja yleensä ostetaan vielä viime hetkelläkin tuliaisten lisäksi ja jopa joulun mentyä Tapaninakin! Hyvä niin - varsinkin jos sattuu silloin vielä olemaan kortti tai pari jäljellä ...

Tänäänkin ehdin nähdä auringon! Tällä kertaa se oli ihan varmasti aurinko, eikä mikään harhanäky. Aika alhaalla paistoi jo puolilta päivin.

Kauniit 'pitsipuut' eli lumettuneet, ovat muisto vain, kun pluskelit ja vesisade ovat huuhtoneet ne mustiksi ja paljaiksi. Maa sentään yhä lumen peitossa.

Liukasta ja vaikeakulkuista on meno jalkakäytävillä sepelistä huolimatta, tai joissakin kohden juuri siksi. Sepeli kun tuntuu vierivän jalan alla jäisellä peitteellä ja meinaa kaataa ihan väkisellä.

Mutta muuten oli kiva kävellä valoisassa ja kuten kerroin, auringon paistaessa!

3 kommenttia:

  1. Ihanan raikas aurinkoinen kortti! Piristää kenen tahansa joulua!

    VastaaPoista
  2. Such an adorable card and a great take on our challenge. Thanks for linking up and playing with us at Time Out Challenges.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!