Lukijat

lauantai 16. joulukuuta 2017

Enkelit pimeydessä ja joulu lähestyy

Passion for ProMarkers Week 424   Add a Sentiment - Lisää tekstiä
I Love ProMarkers #349   Anything Goes - Kaikki käy
QKR Stampede Challenge #274   Christmas or Anything goes - Joulu tai kaikki käy
Merry Christmas and Happy New Year
En saanut mitenkään kuvaa suoraan ja pimeääkin oli, joten kuvan laatu entistäkin huonompi. Toivon mukaan siitä kuitenkin saa selvää edes joten kuten :)

Mustaa paperia kohokuvioin ja hioin saadakseni hiutaleet ja koukerot näkyviin. Sitten valkealla raamitettu musta kartonki ja niiden päälle varsinainen kuva, jossa kaksi pientä enkelitonttua kävelee pimeässä hangessa lyhty valaisten tietä.

Laitoin kuvan alle hiutaleita ja kuvan päälle tähtiä eri kokoisina. Mustasin kuvaa ronskilla kädellä, että näyttäisi olevan sysimusta yö, tai ainakin hyvin pimeä ilta.

ProMarkers: Blush, Vanilla, Pastel Pink, Sienna, Gold, Berry Red
***
Koko päivän aivan ihana ilma. Ei sadetta, ei luntakaan lisää, ei kovin tuulista, ei muuta kuin talvista kirkkautta ja kauneutta!!! Kyllä passasi patseerata ulkosalla :)

Ihan ilokseni tein lenkin. Otin mukaani kassillisen mainoksia ja lehtiä ja toisen pahvikartonkeja ja pakkauksia ja vein ne jätepisteeseen. Kaupan kautta kotiin. Ostin minulle uutta tuotetta, eli pähkinävoita! Kuvittelin siveleväni sitä keksien päälle ja vaikkapa paahtoleivälle mutta purkin avattuani huomasin sisällön olevan aika tahmeaa ja kovaa ja pinnalla oli paksu kerros silkkaa rasvaa...

Kahviseuranani oli armaani joka uskaltautui maistelemaan sitä ja olihan minunkin sitten pakko uskaltaa :) Hyvää kyllä mutta tosi tahmeaa. Hämmentelin sen minkä kykenin pienen purkin sisältöä ennen maistamista, ettei sentään ihan rasvaa vain valuteltu :)

Ja ettei poikettaisi makeasta elämästä liikaa, söimme vielä toffeekuorrutteiset munkit ja suklaarasian sisältöäkin piti maistella ja... no hiukka överiksi taisi mennä mutta olipa hyvää harjoittelua joulun mässäilyä varten.

Kaunis punainen joulukukkanen pöydällä, tuliainen sekin, saa muistuttaa huomisesta adventista. Joulua kohti mennään ja vauhti sen kun kasvaa!

4 kommenttia:

 1. Darling image & I love the embossed background you created! Thanks for joining our weekly challenge at QKR Stampede!

  VastaaPoista
 2. What a great design! The starry accents help to make this image pop - and that effect goes so well with the image. Thanks for joining the Anything Goes (option - Christmas) at QKR Stampede this week. Merry Christmas! Dorothy S, DT member

  VastaaPoista
 3. A really pretty card Mervi. I love the cute image and your colouring is perfect. Great papers and embellishments too. Thanks for joining us for our Mega Christmas challenge over at Passion for Promarkers. Good luck in the prize draw. Hugs, Denise x

  VastaaPoista
 4. So gorgeous Mercury, I love your striking colours and the image is so sweet.
  Thanks for joining us in our mega Christmas challenge at PFP 😁

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!