Lukijat

tiistai 5. joulukuuta 2017

Enkeli trio ja huomisen varustelua

Try it on Tuesday   Twinkle, twinkle - Loista, välky, kimalla
Peaceful Christmas with Angels
Glitter on 'Snow' and Balls.
Taustapaperin lumihiutaleet kimaltavat ja myös Merisiniltä saamani lumi sai yllensä kimalletta! Leimailin pienten enkelien trion ja laitoin valkoista geelikynää kuusiin. Palloissakin kimaltelee valkean päällä!!!

Kaunis, näyttävä koukero on saatu Pirjolta. Joulurauhaa teksti valmis leike. Värittelin leimakuvan ProMarkereilla ja sen reunat ja taivaan hankailin sinisellä Mementolla.
***
Tiistai ja huomenna juhlii Suomi 100 vuotta koko maailman kanssa! Aika hurjaa :) On luvattu kaunista ilmaakin joten minkään ei pitäisi estää edes ulkona tapahtuvia juhlien osia.

Kävin tänään Kirjastossa ja kerrankin en lainannut yhtään kirjaa! Luin kyllä muutamaa lehteä mutta varsinainen syy mennä Kirjastoon juuri tänään iltapäivällä, oli kahvitus, jonka Martat järjestivät ja paikallisen bändin (H-Hetki) hanuristi oli soittelemassa taustamusiikkia tapahtumassa.
Kaikilla Martoilla ja kirjastovirkailijoilla oli sinivalkoista asuissaan ja koristelutkin noudattivat juhlavaa kaavaa. Tuntui aika hienolta ottaa osaa kahvitukseen yhdessä monen muun innokkaan  kanssa.
Tein samalla pienen lenkin melko liukkaassa kelissä. Katukäytävät ovat aika hankalia kulkea. On niitä osin aurailtu mutta monin paikoin oli myös rypyliästä loskaa jäätyneenä. Kuitenkin oli kiva kävellä kun kerrankin ei satanut vettä, eikä lunta!!! 

Kaupasta vielä viime hetken varustelua huomisillan koitoksiin. Onhan toki koko Suomi katsomassa TV:tä ja hienoja ihmisiä jotka menevät linnan juhliin!

Ostin tavoistani poiketen niin mikropitsan kuin popkornejakin, niitä voin makuisia :) Ovat helppoja eväitä kun ei kovin paljoa telkun ääreltä voi liikahtaa...

5 kommenttia:

 1. So lovely! Thank you very much for joining us at Try It On Tuesday!

  VastaaPoista
 2. A really beautiful card. Thank you for joining us at Try it on Tuesdays.
  Yvonne

  VastaaPoista
 3. Hih, näyttikin olevan jotain tuttua - kiva kun tulee käyttöön!!Ihanasti yhdistelty ja väreistä tietty tykkään, terkuin Sininen-Repolainen

  VastaaPoista
 4. A gorgeous card.

  Thank you for joining us at TRY IT ON TUESDAY

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!