Lukijat

tiistai 28. marraskuuta 2017

Tonttuilua ja pikku kiirusta

Try it on Tuesday   Colourful - Värikästä
Hauskaa Joulua - Merry Christmas
Alimmaisena keltavoittoinen kuusilla kuvioitu paperi. Stanssasin punaisesta raamit kuvalle ja hankasin reunoja tummemmiksi. Kuvan tontun väritin ProMarkereilla ja taustaa hankasin keltaisella ja vihreällä Mementolla. 
Lävistetyt punaiset lumihiutaleet ja valmis kuusikuva täydentävät korttia. En keksinyt muuta värikästä tekstiksi kuin leikkeen kortista!. Ohjeena haasteelle kun oli, ettei valkoista missään!!!
***
Valkoista on vielä vähän nurmikoilla ja teiden varsilla pikkukasoina ja kinoksiakin jossain paikoin, matalia tosin. Aika hyvin plusasteet ja sateen tihuutus ovat sulattaneet pois taas kerran talven merkkejä.

Tänään olisi oikein ekstramaratonin mahdollisuus, kun kolmet tanssit peräkkäin tarjolla! Lienenkö tulossa vanhaksi, kun ei oikein innosta? Selitykseksi innon puuttelle olkoon tieto siitä, että Tirilässä kahdeltatoista alkaa puurojuhla, eli sinne kaikki sellaisetkin ihmiset tulevat jotka eivät tansseissa muulloin käy ja tungos sitten sen mukainen.

Teboililla Simpeleen omat tanssit ja siellä esiintymässä ennenkin nähdyt isä ja tytär ovat jo paljon houkuttelevampi yhdistelmä joten sinne mahdollisesti siis menossa.

Illalla vielä ihka ilmaiset tanssit Imatran Kylpylässä ja lisähoukuttimena vielä Simpeleläinen bändi H-Hetki, joten sinne on ihan pakko mennä :)

Ennen tanssimenoja on vielä tehtävää. Joulukortteja valmistuu joka päivä ja muutama muukin tilaus tehtävä valmiiksi. ATC korttikin odottelee lähettämistä, eli nokka on pistettävä sateeseen, ei auta.

Jossain välissä vielä jotain syötävääkin keksittävä ja sitten onkin jo aika laittautua iltamenoja varten, kun Teboilin tanssit alkavat neljältä!

Siispä loruilut loppuun ja hommiin :)

4 kommenttia:

 1. So beautiful

  Thank you so much for joining us at TRY IT ON TUESDAY

  VastaaPoista
 2. A wonderful, sweet, colourful Christmas card. Thank you for joining us all at Try it on Tuesdays.
  Yvonne

  VastaaPoista
 3. Ihana tonttupoika, kiva kun tulit mukaan Try it on Tuesday haasteeseen.

  VastaaPoista
 4. This is so beautiful!

  Thank you so much for joining us at TRY IT ON TUESDAY!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!