Lukijat

perjantai 17. marraskuuta 2017

Tähti yö, neitokainen ja pohdintaa

Leimaillaan ja Väritellaään #17   Ilta - Yö - Pimeys - Evening - Night - Darkness
We can't be Stars everyone but we all can tvinkle...
Emme kaikki voi olla tähtiä mutta voimme tuikkia...
 
Oman elämänsä tähdelle tarkoitettu kortti. Leimailin Stampendousin neitokaisen pahville, jonka reunoja tummensin Versa Finellä.

Värittelyt ProMarkereilla ja valkoisella geelikynällä. Alimmaisena lehden kylkiäisenä saatu tähtitaivaspaperi, joka sopi hyvin haasteen teemaan.

Musta raamipaperi ja nurkkien alle vielä kimaltavat metallitähdet joita on joskus aikoinaan tullut ostettua muutama pussillinen :) Hankalia kuvata mutta luonnossa ovat hopean väriset vinohiotut. Pussissa on kolmea eri kokoa tähtiä ja niitä tuntuu riittävän aina vaan...
***
Eilen tanssimassa ihan uudessa paikassa. Uudessa minulle mutta on siellä tanssittu jo kaksi kertaa aiemminkin, eli Lappeenrannan linnoituksessa Kruunupuistossa. Hieno vanha rakennus jonka katto korkealla myös sisältä katsoen.

Suuret valoisat tilat. Tanssisali iso ja tilaa tanssia sekä tilaa myös pöydille reunoilla ja orkesterikorokkeelle. Soittimien kotelot ja muu tavara saatu piiloon verhon taakse ja siihen sitten voi orkesteri kiinnittää nimensä! Fiksusti ajateltu.

Simpeleen oma bändi, H-Hetki oli soittamassa joten ei tarvittu paljoakaan suostuttelua kun saatiin autolasti lähtijöitä :)

Tänään tarjolla Imatran Kylpylä ja Eija Kantola Omega yhtyeensä kera. Lienenkö tulossa vanhaksi kun ei oikein innosta ajatus sinne lähtemisestä tungeksimaan tanssilattialle?

Onneksi vaihtoehtokin löytyy, eli tanssikurssit ja yhä vaan sitä polkkaa olisi mahdollisuus opetella. Hmmm. Pitääpä miettiä kumpi olisi järkevämpää.

2 kommenttia:

  1. Hieno kuva ja kaunis taustapaperi!
    Kiitos kun olet mukana upealla kortillasi LV- haasteessa;-))m

    VastaaPoista
  2. Metallinhohtoinen väritys on näyttävä ja taidolla tehty. Kaunis kokonaisuus.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!