Lukijat

lauantai 25. marraskuuta 2017

Siili lumisateessa joulua odotellen ja valotkin ikkunaan

Passion for ProMarkers Week 422   It's beginning to look a lot like Christmas - Alkaa näyttää kovasti joululta
59. MAWTT   Christmas Animals Jouluisia eläimiä
Little hedgie and Christmas spirit
Snowflake-embossed background
Penny Black image coloured with ProMarkers
Lunta on sadellut ja maassakin pysynyt niin kortissa kuin oikeassa elämässäkin. Ja kun vielä kuukausikin vaihtuu pian jouluiseksi, on aika alkaa tosissaan ajatella joulua!

Kohokuvioin valkoista paperia lumihiutaleilla alimmaiseksi. Sitten palanen kirjasta, tuo lumisade ja kuuset vasemmalla.

Kaunis punainen kiekurastanssaus jota en ole osannut oikein mihinkään käyttää, löysi vihdoin paikkansa kuviostanssatun leimakuvan alle.

Värittelin siilin kaulaliinassaan iloitsemaan lumisateesta ja joulun odotuksesta ProMarkereilla. Punaisella tussilla rajasin kuvan reunatkin. Englantilainen teksti tilauskortissa, koska se menee ulkomaille.

ProMarkers:Blush, Sienna, Ice Grey2, Berry Red
***
Sain tänään siniset jouluvalot ja laitoin ne ikkunaan valaisemaan kukkia ja tietenkin siksi myös, että joulu tulla jolkottaa ihan koht sillään!

Vasta odottelin, että syksy alkaisi toden teolla ja nyt sitten odottelen, että se talvi alkaisi ja siinä hötäkässä joulukin saapuu. Ei meinaa pysyä vauhdissa mukana millään :)

Onneksi on tuo kortteiluhommeli. Siinä kun on oltava aina aikaansa edellä niin jotenkuten ajallaan saa kaikki juhlapyhät paikalleen....

Käväisin kahvilla armaani luona ensi kertaa tänä vuonna. Yleensä hän käy täällä minulla kahvilla. Sieltä sain paitsi hyvää seuraa, kahvia ja paljon naurua, mukaani myös sinisen valosarjan.

Se sopinee näin Suomen itsenäisyyden juhlavuonna, vaikka yleensä en kovin paljon sinisistä valoista perusta. Taidan hankkia vielä parikseen valkoisen valosarjan, niin kukat saavat entistä enemmän valoa ja on sitten lipun värit molemmat edustettuina!

6 kommenttia:

 1. Awww this is very sweet! What a fab hedgehog image and I love the embossing and the falling snow effect. Beautiful !!
  Thanks for joining us for our Christmas Animals Challenge at MAWTT !!
  Hugs, Sue B xx

  VastaaPoista
 2. What a cute little hedgie image! Great CAS design and fab embossed texture. Thanks for playing along with my challenge at Passion for Promarkers! Lisa x

  VastaaPoista
 3. Hi,
  what a wonderful creation, and your image is so sweet.
  Beautiful embossing and design.
  Thank you for joining the MAWTT Challenge.
  Lots of crafty love. Jenny L. DT

  VastaaPoista
 4. Gorgeous image, so cute, thanks for joining us at MAWTT, xxxx

  VastaaPoista
 5. Gorgeous make Loreal - such a sweet image and fab design! Thanks for joining in our Christmas challenge at PFP this week, good luck! Juliexx

  VastaaPoista
 6. Oh this is super, what a lovely card, Thanks for playing on Passion for Promarkers this week, Hazel xx

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!