Lukijat

keskiviikko 22. marraskuuta 2017

Kissa tuo kukkia ja odotuksia illalle

Penny Black and More November   Flower Power - Kukkavoimaa
Thank You!
Oikein kunnolla kukkasia on tässä kiitos-kortissa :) Alimmaisessa lisänä pilkkuja näin talven alkuun sopivasti lumisadetta kuvatakseen...

Palanen punertavaa paperia kuvan alla. Penny Blackin leimakuva siilistä kukkien kera juoksujalkaa viemässä kiitokseksi vaikkapa kestityksestä. Värittelyt ProMarkereilla.

Raamina vain tussiviiva kuvan ympäri. Vielä teksti ja valmis!
***
Talven ihmemaa jatkuu. Taisi jopa lumi lisääntyä jossain vaiheessa yötä! Ainakin se valaisee, muuta hyvää en keksi mokomasta kylmästä aineesta joka niin helposti muuttuu loskaksi ja kastelee kengät.

Eilen tanssimaratoni, joka sujui aluksi aika nihkeästi, kun aivan liian paljon väkeä sulloutui Tirilän tanssisaliin. Ei sitä ihan hevin voinut tanssimiseksi sanoa :(

Tauoilla sitten hiukan helpotti ja mahtui jopa oikeasti tanssimaankin...

Pieni selänoikaisu-lepo väliin ja vähän syötävääkin ja taas menoksi. Imatran Kylpylässä ihan toisenlainen meininki, kun enimmilläänkin tusina pareja pyörähteli liukkaalla parketilla.

Ikinä ei niin montaa rumbaa ole soitettu yhden illan aikana! Ihanaa!!! Ja totta kai saimme herkutella chachalla, hitaalla valssilla ja buggilla moneen kertaan! OI oi oi.

Tänään lähden muiden mukana katsastamaan mitä ihmettä puuhaillaan Punkaharjun Kruunupuistossa keskiviikkoisin. Huhuja kuultu ja kehujakin joten odotukset (maltillisesti) korkealla.

5 kommenttia:

 1. So sweet and lovely colours too. Thanks so much for sharing with us at Penny Black & More.
  Lynn x
  DT

  VastaaPoista
 2. A really pretty design and card using the cute PB hedgie, many thanks for sharing with us at Penny Black and More challenge.

  B x

  VastaaPoista
 3. This is so cute, love the sketch!
  Thanks so much for joining us this month at Penny Black and More challenge!

  VastaaPoista
 4. Hauska ja iloinen kortti.
  Kiitos kun tulit mukaan Penny Black and more haasteeseen!
  Vauhdikasta joulunodotusta;-))m

  VastaaPoista
 5. Awww...such a sweet card!
  Thanks for playing at the Penny Black Saturday Challenge!
  Helen x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!