Lukijat

keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Joulukortti ja tanssien odotusta

KK Haaste #201   Inspiroidu kirjaimesta I
Hauskaa Joulua
I = ikkuna
Minulla on tapana tehdä monta kohokuviointia kerralla, sillä taskut ja kansiot ovat hankalasti pöydän alla, eikä niitä siksi tule käytettyä kovin usein.

Tässä kortissa on alimmaisena ruskehtava paperi jota kuvioin lankkuaidalla. Seuraavaa, punaruskeaa auringonsäteillä ja kuvan alla, sinistä, on kuvioitu kiekuroilla. Siitä palasen leikkasin kuvan alle nauhan tapaan.

Ruskeaa kohokuvioitua hankasin hiekkapaperilla, että säteet näkyvät paremmin. Tässä toivoin kuitenkin ajatuksen vievän lumisateeseen... ei niinkään aurinkoon :)

Nettikuvaan lisäsin vain englantilaisen tekstin, kun niitäkin halutaan joulukorteissa olevan. Monilla  on sukua ulkomailla.
***
Lumi tuli jäädäkseen, ainakin tänään tuntuu siltä. En ole uskaltautunut ajelemaan ensilumen epävarman ajon jälkeen, eli pariin päivään. Kunhan kunnon pakkaset saavat sivutietkin karheiksi, ala taas harjoittelemaan. Olen nimittäin aika pelkuri. Liukkaus, jää ja huono näkyvyys pelottavat tosissaan.

Mutta eipäs synkistellä!

Aurinko paistaa siniseltä taivaalta ja kohta lähdetään iltapäivätansseihin Imatralle. Mikäs sen mukavampaa. Sekin on hyvä, että minun ei tarvitse ajaa (ja pelätä), vaan voin keskittyä olennaiseen eli tuleviin tansseihin :)

5 kommenttia:

 1. Mukavia tansseja teille! Jälleen olet tehnyt ihanan kortin <3

  VastaaPoista
 2. Kaunis ja persoonallinen kortti! Hyvää marraskuun alkua sinulle!

  VastaaPoista
 3. Tuohon tunnelmalliseen tupaan tonttu taatusti mieluusti astelee...
  ihanat oikeat joulunvärit kortissasi, kiitos kun tulit mukaan Kkhaasteeseemme!

  VastaaPoista
 4. Ihanuus tuo korttisi. Mukavia tansseja.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!