Lukijat

torstai 19. lokakuuta 2017

Syksyinen Maribel ja vesikatko

56. MAWTT   Autumn/Fall - Syksy
Passion for ProMarkers Week 417   Anything Goes - Kaikki käy
Autumn with Maribel
Syksyisiä papereita sisältävästä lehtiöstä löytyi taustapaperi. Pyöreä mainoskuva netistä. Siitä leikkasin osin irti yhden syksyväreissä komeilevan lehden, että sain sujautettua Maribelin kuvan sen alle.

Kuvan väritin kultaisilla ja keltaisilla ProMarkereilla syksyisiin väreihin sopivaksi.

ProMarkers: Ivory, Blush, Sienna, Gold.
***
Olipa hienoa huomata, että minut on valittu tekemään kortti KK Vintage haasteen muistutuspostaukseen! Kiitos!!! Samalla vielä kerran onnittelut voittaja Tiina J!
***
Puut alkavat olla paljaita, vain muutama kultainen lehti sinnittelee, vaan ei paljoavalaise... Harmaita pilviä taivaan täysi ja muutenkin kehveli olo. Miksikö?

Riittäisikö syyksi vaikka vesikatko? Alkoi 7.30 ja pitäisi olla ohi 11.00 jos ei, ilmoitetaan kuulemma netissä!!! Hmmm...

Aika riippuvainen vedestä olen, kuten varmaan moni muukin. Laitoin kyllä eilen valmiiksi pulloon hampaiden pesua varten vettä ja kattilaan, että saan keitettyä ruuaksi porkkanoita ja mukeihin teevettä ja kahvinkeittimenkin latasin vedellä jos sitä tulee tarvinneeksi ja muutaman lasillisen juotavaksi.

Kun käskettiin katkon loputtua juoksuttamaan vettä, voipi olla sameaa tai sisältää hiekkaa... Aion kyllä olla tämän päivän hanavettä käyttämättä ja suihkuunkin menen ystävien luo, varmuuden vuoksi.

Ainakin vielä kuuluu ulkoa kaivurin hurina ja jo useita päiviä on tie ollut poikki ja hiekkaksat kasvaneet kukkuloiksi.

Onneksi ei kortteiluun ainakaan vettä tarvita :)

Eikä netin selailuun...

4 kommenttia:

 1. Kaunis Maribel, oijoi:-)) Toivottavasti veden saantia tulee kuitenkin ilman hiekkaa??!!
  Tuossa päivällä pari tuntia sitten kuulin paloauton äänen, en aina jaksa vilkaista mihin menee, no se olikin tuossa vastapäisellä parkkipaikalla jonkun setän auto paloi, siitä tuli nyt entinen...olihan siinä peräkärrykin näköjään ollut perässä...taisi päivän suunnitelmat mennä uusiksi!

  VastaaPoista
 2. Kauniin kortin olet jälleen askarrellut.

  VastaaPoista
 3. Wonderful card, thanks for joining us at MAWTT, xxx

  VastaaPoista
 4. Beautiful card Mervi. I love the image and your colouring is perfect. The papers and layout are fantastic. Thanks for joining us at PFP this week. Please come back at 9am Tuesday for our brand new challenge. Hugs, Denise x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!