Lukijat

perjantai 27. lokakuuta 2017

Syksyinen kortti ja pakkaspäivää

Inkspirational #146  Autumn Photo -  Syksyinen valokuva mallina
It's Autumn
Kimaltava taustapaperi syysväreissä alimmaisena. Kuvan alla palanen harmahtavaa paperia ja sen päälle laitoin kolme erikokoista vaahteranlehteä.

Varsinaisessa kuvassa lisää lehtiä kasapäin ja tipuset ihmettelemässä syksun tuloa. Stanssasin kuvan ja samalla stanssilla sille reunuksen mustasta paperista. Värittelyt ProMrkereilla.
***
Viikko jo lopuillaan melkein kun hoksasin laittaa kortin esille. Olen minä niitä kortteja tehnyt enemmänkin mutta esillelaitto tuppaa unohtumaan muiden kiireiden joukkoon...

Joka päivä koetan ainakin muutamaa blogia ehtiä lukemaan ja tottakai postit ja fasekin tulee kurkattua.

Oikea pakkaspäivä on saatu täksi päiväksi! Eilen arvailtiin tuleeko se mahtava lumisade tänne asti, kun matkasimme Hakaliin Lappeenrantaan tanssimaan ja vadelmakakkua syömään.

Ei satanut mitään koko päivänä!

Yön aikana ilmeisesti kevyttä pakkaslunta hiukan tuprutellut mutta vain nurkissa sitä näkee hiukkasen. Eli selvisimme pelkällä säikähdyksellä myräkästä. Tiet näyttävät kuivilta ja turvallisilta.

Päivä on harmaa ja hämyinen. Jo herätessä piti panna valot päälle, eikä niitä ole tarvinnut sammuttaa ollenkaan! Siitä huolimatta viikonloppu tulossa ja työssäkäyvillekin vapaata tiedossa. Nautitaan pikkupakkasesta ja huilaillaan viikon rasituksista.

Me eläkeläiset toki voimme huilailla pitkin viikkoakin jos siltä tuntuu, mutta viikonloppuna se on jotenkin sallitumpaa, eikö?

3 kommenttia:

  1. Kiva syksyinen kortti! Harmaa paperi näyttää todella hyvältä oranssin päällä, ne ovat kyllä erinomainen väripari... Ja tosi sievät lintuset! Kiitos osallistumisestasi Inkspirational-haasteeseen!

    VastaaPoista
  2. Upea kortti ❤ Täällä oli ihan talviset maisemat, mutta nyt jo alkanut sulamaan nuo lumet. Lataahan akut taas 😊 Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!