Lukijat

maanantai 23. lokakuuta 2017

Kesäkurpitsaa ATC kortissa ja ihanaa elämää

QKR Stampede Challenge #266  Anything Goes - Kaikki käy
ATC -Ystävykset kasvimaalla- (lähetetty Merisinille)
ATC 'Friends on the Garden'
Haasteen kortit ja monesti aiheetkin ovat humoristisia, joten uskaltauduin laittamaan siihen tämän kuukauden ATC-kortin jonka aiheena siis kesäkurpitsa.

Nettikuvassa palasia toisista nettikuvista ja joskus ostamieni postikorttien kylkiäisinä tulleita lisätarroja. Niistä valitsin 'poikakurpitsalle' viikset ja silmät, 'tyttökurpitsalle' löytyi suukkosuu.

Piirsin sille silmät mustekynällä ja ripsetkin :)
 
Merisiniltä tuli saman aiheinen ATC kortti:
Merisinin ATC kortti
Kiitos kortista ja kylkiäisistä! Kortissa monta olomuotoa: Raastetta, kukkivaa ja vielä kahta väriä valmistakin tuotetta!
 
***
Ihan ensin laitan kaksi kirjanimikettä jotka kannattaa lainata/ostaa:
 
Andy Weir: Yksin Marssissa.
 Hurja seikkailu jossa tosi paljon matikkaa, kemiaa ja fysiikkaa ja keksintöjä ja ties mitä joista aiheista en tiedä juuri mitään mutta siitä huolimatta, tai juuri siksi? kirja oli niin viihdyttävä ja kiihdyttävä, että luin sen ennätysajassa!
 
Michael Greger: Kuinka elää kuolematta.
 Aika paljon luvattu kun jokainen meistä tietää, ettei elämästä selviä hengissä. Kirjassa paljon selkeää tutkimustietoa ja selvät ohjeet kuinka syödä, että eläisi paremmin ja terveemmin. Myös täsmäohjeita eri tautien torjuntaan tai lievennykseen. Esimerkiksi sopivaa ruokaa syövän torjuntaan, estoon ja hoitoonkin!

Kirja on sen verran järkäle ja niin paljon asiaa, että luen sitä toiseen kertaan ja voi olla että tarvitsen vielä kolmannenkin, että edes jotain tiedonmurusia päähäni jää... Jospa sieltä löytyisi ihmeruokia myös muistin parantamiseksi!
***
Olen toki muutakin ehtinyt kuin lukea hyviä kirjoja. Tosin esimerkiksi sanaristikot ovat saaneet uinailla laatikossa ihan koskemattomina, kun on niin paljon muuta tehtävää.

Esimerkiksi joulukortteja ja muutama tilauskin aina silloin tällöin ja joskus olen jopa kotitöitäkin tehnyt, ihan totta!

Tanssi vie aika paljon ajastani, sillä sitä haluan tehdä. Haluan oppia aina vain paremmaksi ja monipuolisemmaksi. Uudet tanssit ovat vielä kaukana oppimislistaltani. Ensin haluan saada ihan tavalliset tanssit kohtuullisesti haltuun.

Seuraava iso projekti tulee olemaan polkka. Luulisi sen olevan jo hallussa mutta kuulun niihin (vähemmistö!) jotka eivät ikinä ole edes yrittäneet tanssia polkkaa!!! Jo koulussa opin valssia ja humppaa, tangon askeleet tulivat tutuiksi nuorena kesälavoilla. Foksista en tiennyt enkä paljon myöhemmin tulleesta hitaasta valssistakaan, mutta ne alkavat jo olla hallussa.
 
Hidas valssi on lempitanssejani, enkä missään nimessä halua tanssia sitä jonkun kanssa joka ei osaa viedä, en. Toinen lempitanssini on ehdottomasti rumba. Arvaan, että moni lukija huokaa, että oi ei taas yksi niitä huitojia ja kädenalitanssijoita, mutta siitäkin huolimatta, kun rumba alkaa soida, olen ehdottomasti menossa taitavan tanssittajan luo oli naistenhaku tai ei :)
 
Onneksi yleensä minulla on luottopari joka osaa ja haluaa tanssia sitä kanssani.
 
Muussa tapauksessa, siis jos ei yhtään varmaa ole paikalla, menen ulos pikavauhtia. En halua pilata ihanuutta...
 
Eilen satoi lunta hetken aikaa ja räntääkin mutta suurimman osan päivää oli pilvipoutaa. Tänään pikkuisen pakkasenpuolella aamusta ja maa kuurassa mutta päivän mittaan on hippusen lämmennyt ja kun aurinko paistaa, maailma näyttää ihanan valoisalta ja vihdoinkin myös oikealta syksyltä!
 
Käväisin kirpparilla, ei löytynyt mitään, Kirjastossa, kaksi kirjaa luettavaksi, kaupassa, viikon ruuat ja herkut toki myös :)
 
Huomisesta alkaen kolmet iltapäivätanssit peräkkäisinä päivinä plus iltatanssit neljänä iltana, joten kiireisenä pitää, kun vielä harjoituksiakin johonkin väliin on tungettava... Ihanaa!

2 kommenttia:

  1. Tanssiminen on ihanaa. Tosin paritanssit eivät ole minun juttu, kun tuppaan viemään... Mukavia tansseja Sinulle ja kivaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!