Lukijat

maanantai 9. lokakuuta 2017

Ensimmäinen joulukortti vaikka on syksy

Merry Christmas and Happy New Year
Valkoista taustapaperia tuputtelin mustalla pitsin läpi. Kohokuvioin toisen valkoisen paperin lumihiutaleilla ja leikkasin siitä palasen. Hankasin kuviota esiin mustalla. Hopeinen paperiliuska lojui sopivasti pöydällä. Laitoin sen valkoisen alle.
 
Suomalaisesta Kirjakaupasta löysin Savonlinnan reissullani kauniita isoja lumihiiutaleita, niistä yksi korttiin. Tekstipyörylän reunat leikkasin kuviosaksilla piparin malliin.
 
Luminen maisema kuusineen on sopivasti mallin mukainen pyörylä, sen leikkelin kuviosaksilla irti paperista ja laitoin taakse muutaman kohotarran, kuten lumihiutaleenkin alle.
***
Kampaajalla kaunistumassa. Samalla reissulla Kirjastoonkin, kuten tavallista :) Sieltä sain tilaamani kirjan ja löytyipä palautettujen hyllystä pari muutakin kiinnostavaa kirjaa.
 
Kaupassakin kävin mutta jätin kirpparin väliin. Siellä ei viimeksikään kovin paljoa uutta ollut ja taivas näytti uhkaavasti tulevalta sateelta, joten kotiin kipin kapin.
 
Laitoin Facen puolelle tämän viikon tanssilistan tanssivien eläkeläisten sivustolle ja sen lisäki, kuten aina, omankin tanssilistani.
 
Mukavasti meneviä iltoja tulossa :)
 
Ulkona on jo selkeästi syksyisen näköistä. Lähes kaikki lehtipuut keltaisina ja heinikotkin kellastuvat ja ruskettuvat. Vain ajellut pihanurmet hohtavat syvän vihreinä kuin kesällä ainakin.
 
Vielä toivon mukaan kaukana edessä ovat kuulaat kirpeät aamupakkasäät...

3 kommenttia:

  1. Oih, ompas kaunis kortti :) Mukavaa uutta viikkoa <3

    VastaaPoista
  2. Ihana mustavalkoinen joulukortti. Onpas tutun oloinen leimakuva =D

    VastaaPoista
  3. I love the wintery feel of this, it makes me want to snuggle up indoors with a blanket. Thanks for joining us this time at Sketch Saturday. Claire DT

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!