Lukijat

sunnuntai 17. syyskuuta 2017

Mietelause kortti ja toiveikkaana

54. MAWTT   Sentiment as the Focal Point, no images - Teksti pääosassa, ei leimakuvia
I can't translate that but it meens that you have to do small every day things, not wait for something big to do sometimes later on.
Olen saanut ihania kohokuvioituja papereita moneltakin kortteiluystävältä. Tällä kertaa käytin Pirjolta saamaani oksakuvioitua taustapaperina. 

Tekstikin saatu, muistaakseni Merisiniltä? kuten kaunis stanssattu pitsikuviokin tekstin alla. Ihan itse olen stanssannut raamit ja sen väritin painelemalla kevyesti Mementon vihreällä silmäleimasinvärillä.
***
Huomasin korttini valitun TOP 3 KK-Haasteesta #199! Kiitos!! Olen oikein otettu!!!
***
Suloinen sunnuntai ja komea auringonpaiste! Ihan ihme, kun muulloin koko viikolla on herätty sateeseen tai ainakin märkään maailmaan ja pilvipeittoon. Hienoa!

Tosin ihan pelkkää auvoa ei auringonpaisteestakaan seuraa, kun olen menossa muiden mukana Savonlinnan lähelle Silvolan Nousulaan iltapäivätansseihin ja siellä isoissa ikkunoissa, auringon paisteen puolella, ei ole verhoja estämässä paistetta.

Ikkunoiden läpi se kuumentaa nopeasti koko tanssisalin, eikå ilmastointia ole!!!

Yleensä tilannetta koetetaan helpottaa avaamalla pari ikkunanosaa mutta lähes aina on joku jolle veto tekee pahaa, joten ulos vain välillä hengittämään ja vilvoittelmaan on ainoa keino.

Mutta onhan sitä ennenkin hikoiltu tansseissa :)

Siispä iloisin ja toiveikkain mielin pesulle ja valmistautumaan. Mukavaa sunnuntaita kaikille toivotellen ja kommentteja odotellen, heips!

3 kommenttia:

  1. So perfect for our challenge at MAWTT, xxc

    VastaaPoista
  2. Super card - thanks for sharing it with us at MAWTT, Jx

    VastaaPoista
  3. I love the CAS design of this card - the white and teal is a gorgeous colour combination. I think the sentiment you've used is beautiful - what a wonderful message! Thanks for joining us at MAWTT, Emma (DT)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!