Lukijat

torstai 7. syyskuuta 2017

Kotka lentää aurinkoon ja pikkujoulu sateella

Vain kotka lentää aurinkoon 
For You!
Kortti on, kuten monesti tekemäni, silpuista koottu. On kotkan kuva aurinkoineen, ja toinen palanen jossa pilviä. Niitä värittelin ProMarker tusseilla. On teksti joka leikattu kortista ja palanen sinistä paperia markkeeraamassa vettä.

Näistä aineksista sain aikaiseksi kortin joka ilmentää haasteen laulun tunnelmia.
***
Aurinkoa ei näy mutta öisin upeita kuutamoita! Viime yönä tosin aikalailla pilviverhoihin välillä piiloutuvaa. 

Kuu on ollut milloin sileä hopeinen pyörylä, milloin kullankimaltava valo, joskus jopa lyhtymäisin keiloin puiden lomitse valaistessaan! Tosi vaikuttavia kuutamoita.

Luonto alkaa valmistautua syksyyn. Koivut tiputtelevat kultaisia lehtiään ja heinistä osa jo alkaa kellastua,/ruskettua, laota.

Pääväri on kuitenkin vielä vihreä.

Kovasti tekisi mieli pitää kiinni kesäisistä päivistä ja etenkin lämpöä alkaa olla ikävä. Sisälläkin hiljalleen viilenee, eikä enää päiväkausiin ole ollut asiaa parvekkeelle kahvikupposen kera istuksimaan :(

Kuitenkin on aika hankala kuvitell pikkujouluja. Miksi pitäisikään? No kun tänään on sellaiset!!! Jänhiälän lava lopettaa kesäkauden perinteisillä pikkjoulutansseilla joulupukkeineen kaikkineen, joten jotenkin sateen tiuhuutus pitää unohtaa ja tempautua mukaan joulutunnelmaan :)

1 kommentti:

  1. Onkin aivan huikean kaunis työ. Kiitos kun tulit haasteeseeni mukaan ja onnea arvonnassa.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!