Lukijat

lauantai 9. syyskuuta 2017

Kohokuviota ja kukka, murkinajuttuakin

Time Out #91   CASE Beverly Brown - Ota mallia BB kortista jossa vain leimattu kukka
Paljon Onnea Syntymäpäivänä
Embossed background, only stamped Flower image
Mallikortin mukaisesti vain leimasin kukkasen. Toki myös kolme lehteä mutta en värittänyt niitä ollenkaan.

Alimmaisena valkea kartonki jota kohokuvioin ala- ja yläreunasta. Hankasin osia keltaisella ja punaisella Mementolla ja punaista hiukan myös keskikohtaan, kun näytti niin autiolta.
 
Ei ollenkaan minun tavanomaista tapaani tehdä kortti tämä mutta sopi hyvin naishenkilölle kortiksi jossa piti olla kukka mutta ei mitään 'hömpötyksiä' :) 
***
Viikonloppu ja lähes kunnon sääkin, ainakin vielä! Siispä pikkuiselle lenkille haistelemaan ulkoilmaa ja paluumatkalla kauppaan. Maito mokoma oli lopussa, joten sieltä sitten kotiin kassi lähes täynnä. Miten kummassa aina löytyy ihan välttämättömiä joita siis ei edes tiennyt tarvitsevansa, ennenkuin kauppaan meni ?

No yleensä sentään kaikki tulee syötyä, ennemmin tai myöhemmin...

Vielä oli kurkkua ja hilloja jäljellä armaani tuomisista. Hän on armoitettu hillojen keittäjä ja sainkin sekä mustaherukkahilloa, että karviaishilloa purkillisen. Niistä riittää monelle keksille/leivälle kahvin/teen kera! Ihan siksikin, että ovat niin pahuksen vitamiinirikkaita ja kirpakoita :) Mutta tosi hyviä!

Porkkanat tuli jo syötyä ja osa kurkuistakin, joten ostin lisää porkkanaa varmuuden vuoksi. Olen niiden suurkuluttaja kun en syö ollenkaan perunaa vaan porkkanat saavat ne korvata tai useimmiten olla jopa ainoa ruoka.

Herkut sentään maistuvat kaikkina olomuotoinaan :)

3 kommenttia:

 1. Ihana kohokuviointi, tuollainen pitäisi saada... kenen on? Tyylikös ilman "hörhötyksiä" - olisi mulle vaikea!!
  Upeasti olet myös saanut ohotaskun värit esille, kuinka teit?

  VastaaPoista
 2. This is gorgeous. I love the intricate die cut and those wonderful muted colors beneath it. Great take on Bev's inspiration piece. Thanks for playing wtih us at Time Out.

  VastaaPoista
 3. Love all the details on your card. Gorgeous!

  Thanks so much for playing with us at Time Out!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!