Lukijat

perjantai 29. syyskuuta 2017

Ilmapalloja ja hyvä suunnitelma

Passion for ProMarkers Week 414   Rainbow/Rainbow Colours - Sateenkaari/Sateenkaaren värit
Happy 3rd Birthday!
Ilmapalloja toki pitää olla ja paljon, kun täyttää kokonaista kolme vuotta :) Siispä korttiinkin niitä laitetaan tuo uutukainen lukumäärä.

Taustalla ruutuista vaalean sinistä ja kuvan takan tummempaa sinistä jossa juovia. Kukkaset lehdestä leikattuja, pitäähän toki jokunen kukkakin olla onnittelukortissa?

Värittelin digileimakuvan kirkkailla väreillä ja laitoin ilmapalloihin päälle glossya, että kiiltelevät komeasti. Pojan paidasta löytyy sateenkaaren värejä pallojen värityksen lisäksi.

ProMarkers: Ivory, Blush, Blossom, Sky Blue, Yellow, Berry Red, Forest Green
***
Eilen oli mukavat treffit kouluaikaisen ystävän kanssa. Juteltiin ja paranneltiin maailmaa ja kertailtiin mitä kaikkea onkaan tapahtunut sillä aikaa kun ei olla tavattu.

Paljon olikin muuttunut ja kuitenkin, me kaksi olemme aina vaan ne samat huithapelit kuin silloin kauan sitten koulussa!

Ei siinä haittaa harmaat hapset eikä ryppyiset naamat kun nauru raikaa ja on tunne, että juuri tämä ihminen on minun ystäväni. Kiitos siitä!

Eilen ei sitten muuta ehtinytkään ja se riitti paremmin kuin hyvin. Tänään taas uusi päivä joka odottaa mitä tuleman pitää. Täynnä mahdollisuuksia jos niihin tarttuu tai voihan sitä antaa vain päivän kulua miten kuluukin, ihan ilman sen kummempia suunnitelmia!

Se onkin hyvä suunnitelma :)

4 kommenttia:

 1. Cute card with a really sweet image. Thanks for joining us over at Passion For Promarkers this week.
  Love n hugs
  Marie

  VastaaPoista
 2. Fab boys card and thanks for sharing at PFP this week

  VastaaPoista
 3. What a fun card Mervi. I love the cute image and your colouring is perfect. Thanks for joining us at PFP this week for our 'rainbows/rainbow colours' challenge. Hugs, Denise x

  VastaaPoista
 4. Ah this is great, what a happy card, Thanks for sharing on Passion for Promarkers this week, Sorry Im a bit late with my comment, Love Hazel xx

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!