Lukijat

tiistai 26. syyskuuta 2017

Hymyilevä kala ja kiireitä

KK Vintage #84   Pinnan alla
Hymyile ja ole onnellinen
Kastelin valkoisen paperin ja tiputtelin sille sinisiä vesiväriläiskiä.  Yksi läiskistä oli epäilyttävästi kalan muotoinen, joten vahvistin hiukan väriä ja sain kuin sainkin kalan hymyilemään :)
 
Kohokuvioin paperin ja hankasin sitä sinisellä ja vihreällä Mementolla muualta paitsi kalan kohdalta, johon käytin vain sinistä.

Kalan silmänä yksi sininen dropsi ja niitä lisäsin vielä tekstiin päin nousevaan kuplavanaan. Lisänä vielä pari timanttia ja hopeisia paljetteja.

Kalalle tein suomut värittämällä valkoista paperia sinisellä ja vihreällä Mementolla ja stanssaamalla piparireunaneliöllä. Siitä leikkasin suomuja ja asettelin kalan päälle.
 
Piparireunainen soikio teksteineen ja sillä siisti!
***
En varmaankaan ole ainoa joka tuntee tulleensa huijatuksi kun luvattiin kauniita, aurinkoisia, lämpimiä syyssäitä ja sitten tuleekin vain sama harmaata kuin ennenkin :(
 
Onneksi sentään luonto alkaa hehkumaan keltaisen väreissä ja puut suorastaan hohtavat!
 
Vaan sisällä on lämmintä ja kuivaa ja valoisaakin, kun napsauttaa lamput palamaan. Ei haittaa harmaus, eikä pimenevä päiväkään :) 

Odotan jo innolla ystävän tapaamista, olemme sopineet treffit torstaille ja ainakin tänään näyttivät kaikki ennusteet, ettei silloin pitäisi sataa Savonlinnan seudulla. Pidän peukkuja :)

Kuten kaikki eläkeläiset, minäkin olen tavattoman kiireinen ja on hankala sovitella toisten kiireisten aikatauluja mutta saimme siis sentään yhteistä varattua torstaille.

Tänään esimerkiksi on mahdollisuus valita jopa kolmesta tanssipaikasta lähistöllä! Yhdet tanssit ovat jo menossa, seuraavat alkavat neljältä ja viimeisimmät kahdeksalta. Jätin suosiolla ekat väliin. Ne kun ovat ne kaukaisimmat, eli Lappeenrannassa...

2 kommenttia:

  1. Ei ole taivas, eikä edes vedenalainen elämä rajana luovudellesi; ihanasti oivalletu paikka dropseille, timanteille ja paljeteille.... munhan on pakko kaivaa jostain esille dropsini, joita en ole aikoihin äyttänyt.... (=tuli siis pakottava tarve matkia, jos sallit?)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!