Lukijat

sunnuntai 27. elokuuta 2017

Vintage vaaveli-kortti ja sanaristikoita

KK haaste #199   Elämänkaaren juhlahetkiä
Baby Girl
Pikkuisia punaisia sydämiä alimmaisessa paperissa. Saman lehtiön toista, valkosydämistä ja neliöitäkin siinä lienee, on sekä tekstin raamina, että sydänleikkurilla tehdyin boordein koristetussa raamissa varsinaisen vauvakuvan ympärillä.

Kuva nettilöytö. Sen alla isompia sydämiä paperiliuskan verran.
***
Tämän kesän teemaan hyvin sopiva sunnuntaisää: Sataa, paistaa, sataa, paistaa...

Pitkään aamulla nukkuvana, heräsin aurinkoiseen aamuun. Sitä kestikin aika kauan ja sitten pikkuinen sadekuuro, juuri kun ajattelin lähteä ajelemaan Parikkalaan.

Ajattelin, että eipä olla sokerista ja uhmasin säätä ja kas, aurinko ilmestyi esille ennenkuin ehdin edes puolimatkaan :)

Ei sillä, että olisi ollut mitään ihan pakko ostaa Tokmannilta, mutta kun aikaa oli ja mainoslehtisessä mukavia kuvia, jotka houkuttivat mahdollisesti harkitsemaan jopa ostamista, niin sinne siis ensin.

Ei ihan kaikkea mitä olin aikonut hankkia löytynyt mainoksen lupauksista huolimatta. Noissa lehtisissä kun on tuotteita joita löytyy vain määrätyistä kaupoista, ei siis kaikista Tokmanneista :(

Kuitenkin sain vihdoinkin edulliseen hintaan lasisen uunivuoan, jota olen etsinyt kirppareilta ja kaupoistakin.

Ja kassalle mentäessä olin toki lastannut koriin jo paaaaljon muutakin ihka välttämätöntä. Siksi lienee hyväkin, ettei Simpeleellä ole Tokmannia. Menisin varmaan konkurssiin tällä menolla...

Jätin varovaisena ihmisenä auton parkkipaikalle odottelemaan ja kävelin S-Markettiin. Sieltä piti listan mukaan etsiä Askartelulehti jossa kiva kylkiäinen, luumumarmelaadia ja siemenleipää.

Lehti löytyi ja leipäkin mutta ei sitä haluamaani, vaan otin sen tilalle mangomarmelaadin. Huomasin nimittäin, ettei marmelaadeissa ole enempää, vaan yleensä vähemmän sokeria kuin hilloissa! Aion laittaa tuota uutta herkkua siemenleipäpalasille ja herkutella niillä teen tai kahvin kera! Yritän nimittäin päästä kauheaksi äityneestä keksikierteestä...

Paketti keksejä kun tahtoo mennä päivässä. Älkää vaan kertoko kellekään.

Muutenkin päivä on kulunut rattoisasti. Olen lukenut kirjoja, ihan siksi useaa, että mielenkiintoisesta nimestä ja jopa aikaisemmpin hyviä kirjoja kirjoittaneista kirjailijoista huolimatta, kaikki kolme kirjaa, jotka otin viimeksi, osottauivat tosi kuiviksi ja jopa ikävystyttäviksi :(
 
Siispä sanaristikot ja TV ovat vuorotelleet kortteilun lomassa.

1 kommentti:

  1. Ooooh, ihanaa kun tuli mukaan Kkhaasteeseen ja vielä vauvakortilla. Täällä mummo huuruilee niin vauvantuoksussa, joskin sinisävyisessä tällä kertaa!
    Syysiloa kortteiluystävälleni muutenkin!!
    Ja uteliaisuus heräsi, mikä kiva kylkiäinen oli askartelulehdessä? Ehkä piankin näkyy jossain kortissasi?

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!