Lukijat

lauantai 12. elokuuta 2017

Uuteen kotiin modernisti, kunniaa ja kirjoja

Time Out #89   Home Sweet Home (kuva ja ohje maskuliiniset värit) - Oma koti kullan kallis
To Your New Home
Nuorelle opiskelijaparille vähän modernimpi tervetulotoivotus kortti. Alla ruskeaa kuvioitua paperia, sitten harmaita lankkuja palanen. Kuva lehdestä valkealla raamitettuna. Siinä kaikki etusivulla. Sisäsivuja en kuvannut tälläkään kertaa, nyt siksi, että sinne tuli heidän yksityiskuviaan.
***
Ihan meinaan tikahtua onneeni kun jälleen korttini valittu TOP 5! Tällä kertaa Allsorts Week 428. Kiitos!
***
Uskaltaakohan jo luottaa siihen, että kesä vihdoin ja viimein alkaa? Ainakin viime päivät ovat olleet niin aurinkoisia ja suorastaan liiankin kuumia!

Ulkona parvekkeella nautiskelen nykyään kahvit ja luen kirjoja ja oleskelen, kun koko kesänä ei niin ole useinkaan voinut tehdä.

Laitanpa tähän listan iki-ihanista kirjoista joita olen viimeksi lukenut. Niistä jokainen saa ajattelemaan ja jopa muuttavat katsantokantaa, melkeinpä jopa suhtautumista asioihin. Hyviä kirjoja siis!
 
Nina George: Pieni kirjapuoti Pariisissa
    oikeastaan on kyse kirja-apteekista joka sijaitsee laivassa! Enmpää en kerro. Olen lukenut tämän kirjan aikojen saatossa kolmesti ja löydän siitä aina uutta.

Patriicia Gaffrey: Ovi auki elämälle
   alku niin hidas, että melkein jätin lukematta ja raskaskin kuin mikä. Kannattaa kuitenkin uskaltautua kahlaamaan.

Melanie Gideon: Vaimo 22
   paras näistä ehdottomasti. Nykyaikaa lähinnä ja paljon aluksi hämmentävääkin: tekstareita twittereitä sun muita krumeluureja mutta pian selviää miksi. Yllättävä löpputulos hiukan latistuu loppua kohden mutta upea kirja ja saa ajattelemaan omaakin suhdettaan...

2 kommenttia:

  1. This is lovely. Thanks so much for playing along at Time Out.

    VastaaPoista
  2. Such a great card! Thank you for joining us at TIME OUT!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!