Lukijat

perjantai 4. elokuuta 2017

Unikkoja perhosen kera ja sadelaiskuutta

Allsorts Week 426   Photo Inspiration - Inspiroidu valokuvasta
Poppies and Butterfly
Vihertävän sininen kuviopaperi alimmaisena. Iso leimakuva jossa unikoita kimpullinen. Väritin kirkkailla väreillä haasteen mukaan.

Koristeena vain kirkkaan punainen perhonen jonka selkään laitoin ison vihreän puolihelmen.
***
Korttini on valittu TOP 3 Moving Along With the Times haastesivulla! Jee!! Kiitos!
***
Aikainen postaus, sillä haaste aika sulkeutuu kohta! Onneksi hoksasin, että tänään on perjantai! Ei mitenkään epätavallista, että olen parikin päivää jäljessä kalenterista :(  Aika suorastaan lentää, paitsi tietenkin jos odotat jotain tapahtuvaksi johonkin määrättyyn aikaan, silloin kellon viisarit ovat tahmeassa siirapissa ja suorastaan pysähdyksissä...

No useimmiten se kiire on ihan itse aiheutettua, joten en valita ajan puutetta :)

Kauniit ja lämpimät säät ovat sitten vaihteeksi muisto vain. Tänään on sateista ja pilvistä, eikä mittari näytä hellelukemia.

Oli tarkoitus käydä Kirjastossa kun siellä on tarjolla ilmaiseksi viherkasveja! Vaan enpä taida sateeseen lähteä. Samalla olisin toki kirjojakin lainannut.

Olkoon ensi kertaan sekin, eli todennäköisesti maanantaille jää. Silloin Kirppiskin auki iltapäivällä, joten eiköhän kaksi kärpästä yhdellä iskulla liene paikallaan :)

3 kommenttia:

 1. Really beautiful image and a great background super card. Thank you for joining our 'Poppy/Colour challenge this week at Allsorts.

  Kath

  VastaaPoista
 2. Your Poppies are absolutely stunning and such a beautiful card, perfect for our them, many thanks for joining in at Allsorts challenge again this week.

  B x

  VastaaPoista
 3. Wau todella vaikuttava kortti, upea!
  Onnea, olet myös top 5 Allsorts haasteessa, kiitos kun olit mukana.
  Huomenna alkaa minun haasteviikko ja toivon todella, että ehdit mukaan;-))m

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!