Lukijat

maanantai 21. elokuuta 2017

Tyttövauva onnea ja tanssiviikon ohjelmaa

Passion for ProMarkers Week 408   Pretty Pastels - Kauniita pastelleja
Baby Girl!
Alimmaisena oikein hentoisen vaalean punaista paperia. Sen päällä palanen ruudutettua hiukan voimakkaamman punertavaa, josta laitoin raamit myös tekstille.

Valmis kuva rusetteineen ja ruusuineen ja sen päälle Magnolian vauvantossut, tällä kertaa vaalean punaisina koska kyse tyttövauvasta.
***
Tihuutuspäivä. Sen verran vähän satelee, ettei haitannut ulkoilua. Tukka vain pörhistyi :)...ja maa kastui vähitellen...

Kävin maanantaiseen tapaan kaikki muut tavanomaiset kierrospaikat, paitsi kirjaston, sillä lukemista piisannee vielä joksikin aikaa.

Kirppikseltä saaliina kolme CD levyä jotka taustalla soivat kun kirjoittelen tätä. Hanna Pakarisen levy pettymys, sillä kaikki kappaleet hyvin toistensa kaltaisia, ettei tiedä onko menossa sama vai seuraava ja laulaa kaikki englanniksi.

Vanessa Maen viulu soi upeasti ja pianosäestys tukee hyvin, tosin olisin halunnut enemmän vain viulua. Kolmatta en ole vielä ehtinyt kuuntelemaan.

Kirpparilla tuttuja jututtelin ja tuntemattomiakin. Siellä aina joku joka tietää jotain tai haluaa uutta tietoa, eli tietotoimisto :)

Kaupasta ostin pari ananaspurkillista, kun luin, että ananas poistaa limaa. Ennestään jo tiesin, että se vilkastuttaa aineenvaihduntaa, mutta siihen ei tarvetta. Tuntuu, että koko kesän on ollut tulossa tai menossa niistämiskausi. Välillä ihan kunnolla, välillä vain silloin tällöin norona. Kummallista! Olisinko allerginen jollekin, siis jollekin muullekin kuin työlle :)

Ainakin autojen ilmastointi saa ääneni käheäksi ja silmät ja nenän vuotamaan.

Illemmalla suunnitellaan huomisia menoja, päivällä jo laitoin tuonne facen puolelle Tanssivien eläkeläisten ryhmään tämän viikon tanssimenot.

Pitää vielä vilkaista onko tullut kysymyksiä ja totta kai kurkata myös toisten kortteilijoiden blogeja!

4 kommenttia:

 1. Fab card. Love all the pretty pink colour tones and sweet baby bootees. Thanks for playing along with my challenge at Passion for Promarkers this week! Lisa x

  VastaaPoista
 2. Gorgeous card Mervi. I love the sweet image and your colouring is perfect. Thanks for joining us at PFP this week. Hugs, Denise x

  VastaaPoista
 3. Such a lovely card - super papers and colours! Thanks for playing along with us at PFP this week, good luck! Juliexx

  VastaaPoista
 4. Ah this is adorable, what a cute card, Thanks for sharing with us on Passion for Promarkers this week, Hazelx

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!