Lukijat

torstai 10. elokuuta 2017

Suomen lipun värit ja kukkakaalia

Allsorts Week 427  Colours of Your Flag - Lippunne värit
Finland: Blue and White
Congrats
Laitoin taustapaperiksi aaltoja kuvaavan kuviopaperin - tietenkin sini/valkoisen. Leimailin valkoiselle paperille linnut oksallaan ja reunoihin kiekuroita.
 
Väritin lipun väreillä linnut ja kukkiinkin keskustoiksi tummaa sinistä. Kukissa värinä valkoista geelikynää.
 
Koristeina stanssattuja ja lävistettyjä kukkia sinisinä ja valkoisina. Reunimmaisten keskellä siniset dropsit, valkeissa valkeat puolihelmet ja keskimmäisen kukan keskustana lävistetty sininen palukka. 

Hankasin vähän sinistä myös kuvan reunustoihin.
***
Iltapäiväksi ja alkuillaksi tanssimaan joten aikainen postaus, että tämä kortti ehtii kaimaseni isännöimään haasteeseen. Toivon mukaan kaikki muutkin suomalaiset kortteilijat ovat mukana tässä haasteessa!

Lämmintä riittää vaikka pilviä seilaa koko ajan auringon edessä! Tosi kummallista, kun välillä melkein pitää laittaa valot päälle ja välillä suojata kukkia ikkunalaudalla liialta paahteelta...

Olen syönyt koko viikon kukkakaalia keitettynä ja paistettuna ja raakana. Se on tosi hyvää! Ja ihan siksikin, että armaani toi itse kasvattamiaan kukkakaaleja kaksin kappalein ja molemmat niistä ovat isompia kuin miehen pää!!!

Ikinä nähnyt niin isoja ja puhtaita. Kaalit siis taitavat pitää märästä ja vilpoisasta kesästä :)

Kukkakimpunkin sain ja kurkkuja ja ihania makeita herneitä ja kaikkea mitä nyt puutarhasta ja kasvihuoneesta löytyy. Tähän aikaan satoa tulee ja paljon.

Edelliset liljat olivatkin jo melkein nuupahtaneet joten oli kiva saada uusia.

3 kommenttia:

 1. Gorgeous creation, thanks for joining Allsorts challenge, good luck.
  Happy crafting
  Tracy x

  VastaaPoista
 2. Such a pretty card.
  Thank you for sharing at Allsorts challenge this week and good luck x Susan x

  VastaaPoista
 3. Kiitos kaimaseni upeasta kortista Allsorts haasteeseeni. Taitaa olla kaikki muut marjastamassa tai lomilla kun on niin hiljaista blogirintamalla;-))m

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!