Lukijat

maanantai 14. elokuuta 2017

Sinisiä perhosia, ukkosmyrskyä ja aurinkoakin

51. Moving Along With the Times   Things that fly - Lentäväisiä
Blue Butterflies
Vaikka ei liene kyse yökkösistä, laitoin kortin alimmaiseksi paperiksi sinisen tähtitaivaan. Tai voihan niitä toki ajatella kimalteiksikin :)
 
Palanen Vintage-tyylistä paperia jossa kuvina menneen ajan asuissa naisia, sai olla keskuskuviona ja se toimii samalla alustana isoille sinisille perhosille! 
***
Eilen olin tanssimassa Iitiässä. Mennessä taivas ihan pilvetön ja sininen ja kaunis kesäsää. Vaan joskus kymmenen jälkeen alkoi tuulla ja sitten olikin kohta jo täysi ukkosmyrsky päällä!!!
 
Orkesteri joutui lopettamaan soittamisen. Valot vilkkuivat mutta pysyivät päällä sentään. Ihmiset katselivat salamoiden valaisemaa maisemaa, istuksivat, juttelivat tai kahvittelivat. Jotkut katsoivat isoilta näytöiltä kuinka Pitkämäki heitti keihästä ja hurrasivat viestijuoksijoille ja ties mitä hienoa urheilua lie tarjolla ollutkin.
 
Jonkin ajan kuluttua sekään ei jaksanut kiinnostaa ja monet läksivät säätä uhmaten kotimatkalle. Vaan me innokkaat jotka jaksoimme odotella, saimme kyllä ihan hienon loppuillan. Eikös sitä sanotakin, että kun väki vähenee niin pidot paranee?
 
Hurjaa menoa tanssilattialla ja iloisia ilmeitä.
 
Vasta tänään sain kuulla, että monet lavat eivät edes aukaisseet oviaan, keikat peruttu. Puita kaatunut ja kattoja irti ja kamalaa kaaosta siellä mihin ukkosmyrsky pahiten iski!!!
 
Onneksi en tiennyt. Olisin pelännyt enemmän kotimatkalla kun autot roiskivat vettä ja taivas viskoi lisää isoin pisaroin ja välillä autot liirasivat tosissaan...
 
Tänään taas aurinko paistaa ja on niin kaunis kesäsää kuin olla voi!

2 kommenttia:

 1. Kaunis kortti.
  Meille asti ei myräkät yltäneet. Vettä vain satoi ja sähköt olivat poikki Joensuun alueella

  VastaaPoista
 2. Stunning colours and a gorgeous design

  Thank you for joining our 'Things That Fly' Challenge at MAWTT

  Crafty smiles

  June/DT

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!