Lukijat

sunnuntai 20. elokuuta 2017

Neito ihan koktailissa? ja lepopäivää

Leimaillaan ja väritellään #14   Väribingorivini: Punainen - vihreä- harmaa/hopea?
Really Great Birthday to You sweet 40!
Punainen pohjapaperi raamittaa neitokaisen kuvaa, jonka alla mustavalkea kaistale paperia. En ollut ihan varma noista väreistä kun tietokene näyttää ne joskus ihan päin honkia, mutta jos tuo toinen ylärivistä on jonkinlainen vihreä, niin sitä löytyy juhlijan minimekosta, kengistä ja oliivista...

Liekö sitten se reunimmainen harmaa vai hopea, molempia löytyy. Harmaalla väritin lasia jossa neitonen istuu ja hopeaa on sekä numeroiden pinnalla, että timanteissa joilla rajasin tekstin.

Tämä kortti oli nappi juttu uutukaiselle kymmenelle siirtyvälle neitokaiselle, jolle juhliminen on luontainen tapa elää !
***
Pilvipoutaiset säät sen kun jatkuvat! Olen istuksinut ulkona parvekkeella aina kun mahdollista, sillä vihdoinkin on juuri minulle sopivan lämpimät, ei kuumat, kelit!

Tänä kesänä ei edes heinäsirkkojen siritystä ole kuulunut kuin kerran!!!

Eikä se suinkaan johdu siitä, etten kuulisi enää, vaan sateisista ja vilpoisista ilmoista. Sanotaanhan, että vanhemmiten häviää kuulosta korkeat ja matalat äänet ja myöntää täytyy, että kuulen huonosti toisella korvalla varsinkin ja varsinkin, jos en halua kuulla :) Mutta siis sirkkojen sirinän vielä kuulen! Hyvä juttu.

Tänään katsoin oikein urakalla telkkaria sillä sieltä tuli femmalta laulukipailut. Upeita laulajia ja upeita esityksiä. Edes varsin amerikkalaistyylinen selostajakaan ei pahemmin häirinnyt nautintoa.

Ja paras voitti.

Muu aika onkin kulunut rattoisasti kortteillen, kirja lukien ja lorvaillen jonka aikana myös herkuttelua ja kaikkea muuta kivaa laiskottelua... onhan sentään sunnuntai ja lepopäivä :)

5 kommenttia:

 1. Hauska kortti.

  Minäkin yllätyin positiivisesti. Omenapuuni nimittäin kukki vesisateessa ja silloin ei ollut yhtään hyönteisiä vesisateiden vuoksi. Omenapuuhun tulee silti 11 omenaa. Puu on täynnä muurahaisia, ja mietinkin, että niiden on ollut pakko pölyttää omenankukat.

  VastaaPoista
 2. No nyt on dramaattisia värejä ja vauhtia!

  VastaaPoista
 3. Tässä on kivasti väriä ja meininkiä. Hienoa! Kiitos kun tulit mukaan LV-haasteeseen.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!