Lukijat

keskiviikko 23. elokuuta 2017

Nallukka tuo kukkia ja ihailijakaartilainen tanssii

Allsorts Week 429   Forest Friends - Metsä ystävät
MAWTT 52   Things beginning with letter B - B alkuisia 
Little Bear with Flowers
Laitoin alimmaiseksi lehdestä löytämäni havunoksaisen kuvan kun kerran on kyse metsässä asustavista ystävistämme :) Tämä nallukka tuskin on koskaan asustanut metsässä mutta edustaapa ainakin karhujen sukua...
 
Leimailin kuvan ja stanssasin piparireuna soikiolla. Sen reunuksia hankailin turkoosilla. Väritin nallukan ja kukkaset ProMarkereilla.
 
Kuvan alta latoin näkymään lehdestä leikkaamiani päivänkakkaroita.
***
En kehtaa edes mainita sadetta, en, vaikka koko ajan satelee ja tuulee ja...

Ei edes parvekkeen ovea voi pitää auki, puhumattakaan, että sinne kahville menisi istuksimaan. Kehveliä! Sen verran ulos menin, että kastelin siellä kukkivat pelakuut. Katto suojaa niitä sateelta, joten ne kuivuvat viikossa sadesäälläkin.

Kukkimista on ollut kiva katsella koko kesän. Nyt vuorossa jo toinen vai liekö kolmas aalto. Nuppuja hurjasti vieläkin odottelemassa lämpimämpiä kelejä. Toivon vain, etteivät yölämpötilat laskisi vielä liiaksi!

Olen samoja pelakuita talvettanut ihan vaan keittiössä jo viitisen vuotta. Ovat talvisin viherkasveja. Keväällä sitten vien ulos aina kun aurinko lämmittää ja sitten kesäkuussa kokonaan ulos.

Sisällä ainoat jotka saan pysymään hengissä niiden pelakuiden lisäksi, ovat paavalinkukat ja rahapuu, jonka sain joskus ystävältäni synttärilahjaksi.

Jostain syystä kaikki muut kasvit kupsahtavat viikossa :(

Kohta suihkuun ja valmistautumaan iltaan. Simpeleen oma bändi, H-Hetki soittelee Hotelli Herttuassa, joten sinne on ihan pakko mennä ihailijakaartiksi ja tanssimaan, eikö?

3 kommenttia:

  1. So cute!
    Thanks for sharing with us at Allsorts challenge this week!

    VastaaPoista
  2. Your tag is just so sweet, many thanks for joining us at Allsorts challenge.

    B x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!