Lukijat

keskiviikko 2. elokuuta 2017

Lehmät iloisina, TOP 5 ja pohdintaa

Life's wonderful on the Country
Kokosin kortin vihertävälle paperille. Sama traktori leimasin samalla kertaa väritettynä kuin jossain aikaisemmassa postauksessa. Raamitin sen vaalealla vihreällä. kuten varsinaisen kuvankin, jossa lehmärouvat poseeraavat uusissa hellehatuissaan ja koruissaan. Lienevät lähdössä kesäjuhliin :)

Vihreäksi väritetty perhonen ja teksti, eiköhän tästä sekoituksesta selvinne, kuinka maalla on mukavaa :)
***
Huomasin, että edellä olevan postauksen korttini on valittu TOP 5 joukkoon!!!  Kyseessä Passion for ProMarkers # 405. Hieno juttu! Olen hyvin ylpeä kunniasta. Kiitos.
***
Sanonnan mukaan tuskin kehä kolmosen takana on edes elämää, mutta voin vakuuttaa, että on, ihan varmasti on!

Olkoon tuo yllä oleva maaseutua ihannoiva kortti osoituksena siitä. Ja onhan niitä kaupunkeja ja taajamiakin pitkin Suomi- neitoa!

Ja jos joku tulisi katsomaan vaikkapa kesälavoja, joita on siroteltu mitä kummallisimpiin paikkoihin keskelle ei mitään, huomaisi, että hyvänen aika, täällähän on kansa kuin pipoa!!!
Olipa sitten mikä tahansa tapahtuma, kansanjuhla tai musiikkifestarit, aina löytyy ihmisiä pilvin pimein.

Ja hyvin harvat niistä tapahtumista sijaitsevat Helsingissä...

2 kommenttia:

  1. Great images for our Down on the Farm challenge this week! Love the cows!! Thanks for joining our weekly challenge at QKR Stampede!

    VastaaPoista
  2. Great down on the farm card! The cows are adorable! Thanks for joining us this week at the QKR Stampede challenge. Dorothy S, DT member

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!