Lukijat

perjantai 18. elokuuta 2017

Kissalla lokoisat päivät ja minulla myös

KK # 198   Lomabingo rivini: Rantahiekka - Aurinkolasit - Loma
Penny  Black  and More August  All Creatures great and small - Kaikki isot ja pienet elikot
Holiday Fun
Lomatoivotuskortti vielä. Kun pitää lomaa blogista parikin päivää, tulee kiire ehtiä laittamaan kortit oikeisiin haasteisiin ajallaan. Kuten tämäkin.

Ruskeaa kuvioitua paperia alla ja hauska Penny Blackin kissa riippumatossa loikomassa,  jossain kaukana, missä palmupuita kasvaa ja meri vaahtoaa vieressä ja hiekka hohtaa niin, että on oltava aurinkolasit silmillä...

Värittelyt ProMarker tusseilla ja vesiväreillä.
***
Laitan siis jo toisen kortin esille tänään! Ei sillä, että olisin erityisen ahkera, vaan kun tuo aika hujahtaa aina vaan nopsempaan ja viimeiset tunnit ovat käsillä kahdessa haasteessa.

Pyykkikone on saanut rullata rauhassa ja nyt ovat puhtaat jo lepattamassa pienessä tuulenvirissä ulkona. Kohta lienevät jo kuivia!

Kaupassakin pistäyksin kun kahvimaito oli eilisen päiväinen tilkka vain ja kun kauppaan menee, huomaa kummasti tarvitsevansa tuota ja tätä ja vielä noitakin :) Kaksi kassillista, jos nyt ei sentään täysinä, mutta tasapainon vuoksi kahteen laitettuina, tavarat kotiin tulivat...

Kuten eilenkin, on tänään ollut jännä pilvipouta sää. Aurinko vain kurkkailee silloin tällöin ujosti pilvenreunan takaa ja kohta jo purjehtii toisen, paksumman pilviverhon taakse.

Myöntää täytyy, että minulle tälläinen parinkympin hujakoilla oleva lämpötila ja pilvipouta on juuri ihanne olotila. En ollenkaan tykkää kuumasta auringosta, enkä edes kuumasta saunasta sen puoleen. Liekö syynä se. että olen syntynyt helmikuussa ja kaipaan viileyttä, jos ei sentään kylmyyttä?

3 kommenttia:

  1. A really cute card, love the image. Thanks so much for joining us in our Creature challenge at Penny Black and More!

    VastaaPoista
  2. Ihana lomailija, hauska kuva ja hieno kortti.
    Mukavia kesäpäiviä sinullekin.
    Kiitos kun olet mukana Penny Black and more haasteessa;-))m

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!