Lukijat

torstai 31. elokuuta 2017

Kissa katsoo palloon kortissa ja voitto ja meno mielessä

QKR #258   Keep Your Eyes On The Ball - Pidä silmällä palloa
Cat is keeping her Eyes on the Ball...
Samoilla papereilla pyöräytin toisenkin kortin kuin edellisessä postauksessa :) Eli siniraitaista taustaksi ja samasta raamitus raidat toiseen suuntaan. 

Lilin poika jalkapalloineen innoissaan ja kissa luuraa nurkan takana, tässä tapauksessa kuvan raamin, mihin pallo lentää voidakseen loikata sen perään. Osaa ne kissatkin!

Kissa leikattu kirjekuoresta. Kuvan takana palanen lehtikuvasta jossa uutuus verhokangas nimeltään Koli kuva-aiheena. Laitoin tumman harmaata kartonkia sen raamiksi. Poika ja pallo väritetty ProMarker tusseilla, reunoja hankailin mustalla Versa Finellä.
***
Korttini on Onnettaren suosiossa, sillä se valittiin onnella voittajaksi Passion for ProMarkers Week 409 haasteesta. Kiitos! Voitto ilahduttaa, varsinkin kun siitä saa muutakin kuin kunniaa :) Saan kolme digileimakuvaa Spinkydolls sponsorilta.
***
Vaihteeksi harmaata, pilvistä ja välillä sateistakin.... vaan sentään jopa 16 lämpöastetta, eli melkein hellettä :)

Alkuillaksi menossa muiden mukana Jänhiälään tanssimaan, kun siellä soittaa Simpeleen oma bändi, H-Hetki, joten ajoissa nettiin, että ehdin vilkaista muidenkin tuotoksia :)

Ehdin toki hyvän sään aikaan (lue ei sadetta) torille joka auki vain torstaisin ja kirpparille siellä mahdollista käydä maanantaisin iltapäivällä ja torstaisin aamupäivällä ja kävinpä lukemassa paikallislehdenkin, joka ilmestyy torstaisin, Kirjastossa!

Olen siis sentään jotain saanut aikaiseksi lukemisen, ristikon, syömisen ja kahvittelun, puhumattakaan laiskottelun, lisäksi :)

2 kommenttia:

  1. Very cute. I love the image. Thank you, for joining us for the QKR Stampede challenge.

    VastaaPoista
  2. This is so cute and fits our theme this week perfectly! Thanks for joining us this week at QKR Stampede. Julie, DT member

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!