Lukijat

perjantai 18. elokuuta 2017

30 vuotta täyteen onnea ja palkintoherkkuja

Allsorts Week 428   Name and/or Number  - Nimi ja/tai numero 
30 years together
Ainakin lasten mielestä jos joku on ollut 30 vuotta naimisissa, sen vihkimisen on täytynyt tapahtua kauan, kauan sitten, eli Vintage-henkinen kortti on tarpeen.
 
Jälleen ihanaista ruusuista pohjapapperia jossa häivähdys ruskeaakin vanhan roosan lisäksi. Ikkunaleimakuvaa en alkanut värittelemään vaan jätin sen sellaisenaan raamiksi pienelle pariskuntakuvalle joka on leikattu kukkakaupan käärepaperista.
 
Kaksi pulleaa muovisydäntä kertokoon rakkaudesta. Tärkeät numerot hopeisina ja nimetkin reilusti esillä sillä kortti on jo annettu eteenpäin ja sain julkaisuluvan.
***
Kiireinen viikko takana ja edessä hiukan rauhaisampi viikonloppu, luulisin. Vaan mistä sitä eteenpäin tietää, eiväthän ennustukset yleensä kovin luotettavia ole...

No ainakin maratoni meni upeasti, sillä sain lunastettua palkinnoksi neljä vapaalippua ja pöydän koreaksi tanssipaikalla jota sopivasti tykkäsin facebuukissa ja Onnetar vielä suosi.

Saimme kanapiirakkaa ja mansikkatäytekakun!

Oli siinä porukalle syömistä mutta aika hyvin me selvisimme urakasta :) Vajaa puolikas jäi kakusta, piirakka syötiin kokonaan. Molemmat pahuksen hyviä. Kakkukin sopivan makea, ei liikaa.

Jaksoin tanssia siitä herkuttelusta huolimatta vielä illan loppuun asti, vaikka olin ollut jo iltapäivän tanssimassa Kiteellä!

Puolen yön jälkeen kotiin kömpiessä kyllä tuntui, että oli tanssinut!!! ...eikä ollut nälkäkään...:)

3 kommenttia:

  1. Really lovely creation, great image and design.
    Thank you for joining our 'Name or Number' challenge this week at Allsorts.

    Kath

    VastaaPoista
  2. Fantastic creation, perfect for our name or number challenge at Allsorts. Many thanks for sharing with us this week!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!