Lukijat

perjantai 21. heinäkuuta 2017

Perhosteleva Tagi ja liukumistakin

Passion for ProMarkers Week 404   Bright Colours - Kirkkaita värejä
Recykled Tag with Butterflies and Rose
En osaa viskata roskiin oikein mitään pahvista/paperista, sillä niitähän voi uudellen käyttää. Tässä pahvi jossa oli hintalappu ostamilleni kynsisaksille.

Sopivasti kirkkaan vihreä, kun kirkkaita värejä haasteeseen pyydettiin :)

Sydänkuvioinen paperisuikale lappusen päälle. Ruusu ääriviivoja myöten leikattuna ja kaksi perhosta väritettyinä ProMarkereilla. Perhoset kirjeen koristuskuvioita jotka väritin haasteeseen sopiviksi kirkkaan punaisella, eli kierrätystä niissäkin.

ProMarkers: Berry Red, Meadow Green, Grass, LimeGreen
***
Vieläkin olen ihan leijuvainen kun eilen yllätyin liukkaasta lattiasta tanssipaikalla jossa tähän asti on saatu tuskailla tahmealla ja epätasaisella lattialla! Nyt se oli hiottu ja hangattu paraffiinilla niin liukkaaksi, että aluksi ei meinannut seisallaan pysyä, ihan totta!

Muutaman tanssin jälken hiukan tasottui ja tekniikkakin saatiin haltuun, eli liukumalla, liukumalla vaan. Ja sitten sitä liu'uttiin :)

Varmaan haltioitunutta tunnetta lisäsi sekin, että olin tanssinut jo yhden rupeaman iltapäivätansseissa. Sielläkin jalat hellinä, eikä suinkaan huonon lattian takia, vaan kun sattui olemaan niin hyviä viejiä ja joka peli meni tanssien, paitsi polkka ja samba, kun oli pakko huilata - enkä osaa polkkaa, eikä paikalla ollut samban taitajia...

Nyt sitten jo ajatukset tämän illan tansseissa, kun olen ehtininyt laittaa tietoa uudesta lattiasta tuonne facen puolelle kaikille mahdollisille sivustoille.

Tänä iltana on jopa valinnan varaa, kun tanssia voisi Iitiässä tai Ukonlinnassa. Iitiä on sen verran kaukana, että Ukonlinna taitaa viedä voiton :)

Pikkuinen lava ja yleensä aika vähän tanssijoita, joten mahtuu tanssimaan!

3 kommenttia:

  1. Ah this is super, what a pretty card. Thanks for playing along on my themed week on Passion for Promarkers, Hazel xx

    VastaaPoista
  2. OOh this is beautiful Loreal - I love the image and design! Thanks for joining in our challenge at PFP this week, good luck! Juliexx

    VastaaPoista
  3. Beautiful card Mervi. I love the image and your colouring is perfect. Thanks for sharing with us at PFP this week. Hugs, Denise x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!