Lukijat

maanantai 17. heinäkuuta 2017

Neito ja ruusu ja pyykkipäivä

Passion for ProMarkers Week 403   Add Pearls - Lisää helmiä
Allsorts Week 424   Lavender and Lace - Laventelia ja pitsiä
Congrats
Alimmaisena paperi jossa valmiina pitsikuviot reunoissa. Sitten kukkakuvioitua laventelin väristä paperissa jonka kulmat leikkasin kuviosaksilla.
 
Neitokainen on nettikuva, väritin vain huulet tummalla lilalla sopimaan haasteeseen. Ruusukuvakin sai värinsä ProMarker tusseista ja sopii laventelihaasteeseen.
 
Hauska vanhanaikainen peilinkehys, netistä löytyneen liitutaulupohjan kanssa, sai toimia onnittelutekstin alustana. Molemmat varsinaiset kuvat raamitin mustalla. Koristeina tumman lilan värisiä helmiä.
 
ProMarkers: Blossom, Lilac, Amethyst, Ice Grey2
***
Netti mokoma meni yhtäkkiä mykäksi eilen kesken  facebook tarkastelun! Tietenkin se piti taphtua sunnuntaina jolloin ei apua saa mistään. Kokeilin toki itse reparoida vempelettä mutta tuloksetta.

Tänään sitten heti herättyä IT-Tukeen kone kainalossa ja sieltähän apu löytyi - jälleen. Tällä(kään) kertaa ei vika ollut onneksi minussa, eikä korjaukseen mennyt paljoa aikaa, eikä maksanut paljoa - onneksi!

Kysyin mitä voin tehdä seuraavalla kerralla ja sain hyvät ohjeet, jotka toivon mukaan muistan tarpeen vaatiessa jos vika on sama kuin nyt...

Onpahan ainakin jotain mitä voi yrittää itse tehdä!

Aamulla heräsin sateiseen ja märkään ja vilpoiseen heinakuun helteeseen? 14 näytti mittari!! Nyt tilanne parantunut niin, että sateet ovat muisto vain. Ne lakkasivat jo ennenkuin lähdin seikkailemaan läppärini kanssa korjaajalle. Ja aurinko paistaa kuin ei muuta koskaan olisi tehnytkään!

Oikukkaita ovat kelit.

Pyykit kuivumassa parvekkeella hengareissa ja telineessä. Aika monta puseroa ja hametta viikon aikan ehtiikin hiostaa :) Ei koneeseen paljon muuta mahtunutkaan, kuin jokunen käsipyyhe lisäksi.

Uusi viikko ja samat kujeet kuin edellisellä viikolla toivon mukaan, eli paljon tanssia, harjoituksia ja tanssia. Mitäpä muuta tahtoisinkaan!

4 kommenttia:

 1. A lovely card. Thanks for joining Passion for Promarkers. Elaine

  VastaaPoista
 2. Super card, thanks for joining us at Allsorts this week, xxxx

  VastaaPoista
 3. A lovely creation for our Lavender and Lace theme at Allsorts, many thanks for joining in.

  B x

  VastaaPoista
 4. Kaunis kortti, kiitos kun olet mukana Allsorts haasteessa.
  Toivottavasti saadaan vielä kesäisiä lämpimiä päiviä;-))m

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!