Lukijat

maanantai 10. heinäkuuta 2017

Mummu kukkineen ja aurinkoista säätä

Penny Black Saturday Challenge July   Flowers - Kukkia
Happy Birthday
Alimmaisena kukikasta paperia jonka nurkkiin leimailin kukkia lisää. Mo Manningin iki-ihana Mummu valmiina ojentamaan itsekasvattamiaan kukkia sylintäydeltä synttärisankarille.

Laitoin kauniissa raameissa olevan tekstin ja lisäsin vielä jostain mainoksesta leikkaamani kukkaset, jotka ensin liimasin paperin päälle, kun olivat niin ohuella paperilla, nurkkaa koristamaan.
 
Värittelyt ProMarkereilla ja kuvan reunoja hankasin vihreällä alhaalta ja punaisella ylhäältä ja sivuilta.
***
Komea kesäpäivä näin viikon aluksi! Ainakin minun mittarini näytti jopa hellelukemaa. Tosin siihen paistoi silloin aurinko, joten ei kovin luotettava mutta kuitenkin suuntaa antava.

Maanantain tapaan ensin kotitöitä, eli pyykit koneeseen ja sitten parvekkeelle kuivumaan. Aamiainen sekin ulkosalla parvekkeella ja vielä ehdin jäätelönkin siellä aamupäivän kuluessa herkuttelemaan.

Sitten kierrokselle: Kirjastoon kirjat, kirpparille ja takaisin kirjastoon etsimään uusia kirjoja. Löytyikin neljä! Kaupan kautta kotiin raahaten kirjapinoa ja kauppatavaroita. Ehdin juuri ennen isopisaraista sadekuuroa sisälle :)

Se sade ei kauaa kestänyt vaan kohta jo aurinko paistoi innolla!

3 kommenttia:

 1. Tämä on kertakaikkisen U-P-E-A-!!
  Olet saanut värit oikein hehkumaan, taidokas väritys kuvassa ja lisäleimailut+kukkaset sopii paremmin kuin piste i:n päälle!! Voi onnellista, joka tämän kortin saa... olisi mun makuun....

  VastaaPoista
 2. Beautiful card - gorgeous colours!
  Thanks for playing at the Penny Black Saturday Challenge!
  Helen x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!