Lukijat

perjantai 7. heinäkuuta 2017

Kukkiva tagi, aurinkoakin ja rokkia?

Try it on Tuesday 4. July   Tag - Tagi eli osoitelappunen
Tag: 3D Flowers and Butterfly 
Koska aika usein kortin lisäksi halutaan myös osoitelappunen lahjan päälle tai kukkakimpun seuraksi, tulee niitä tehtyä luppoaikoina. Kuulen kyllä kuinka joku lukija naurahtaa, että milloinkas niitä on? mutta on niitä - joskus :)
 
Tämä on tehty kokonaan valmiista 3D arkista. Värittelin kukkasia ja perhosta ja rusettia voimakkaamman värisiksi, kun eivät olisi muutoin olleet lahjaan sopivia väreiltään, eli lisää punertavaa ja keltaista ja oranssiakin hiukan.
***
Aurinko purjehti majesteettisesti esiin pilvien takaan parin päivän lomaltaan juuri kun aloin kirjoittamaan täätä! Että sitä on kaivattukin! ...aurinkoa siis...
 
Ja sääasiantuntijatkin yhdestä suusta lupailevat lämpenevää ja sateetonta ja ties mitä, joten ainakin juuri nyt on melkein uskottavaa, että huomenna voisi olla jo lähes 20 plussaa. Hei haloo! On Heinäkuu!! Missä heinäpoudat ja heinakuun helteet luuraa? 

Vaan onhan se nähty, että parin päivän aurinkoinen sää saa jo ihmiset huokailemaan, että aina sekin räköttää niin, ettei voi olla ulkona läkähtymättä... hmm...

Tansseja ei sää pahemmin ole haitannu,t mitä nyt ulkolavoille mentäessä häiritsee toki jos satelee tai tuulee kylmästi. Jo ensimmäisen valssin jälkeen voi huokaista ja nopsan kappaleen tanssittuaan on jo hiki!

Viikonloppu tulossa ja illalla kiva yllätys, eli pitkästä aikaa Imatran Kylpylässä tanssit. Sinne siis kokeilemaan jos mahdollista, uutta kuviota rokkiin!

5 kommenttia:

 1. Wow, I love your tag, it is pure Summer.
  Thank you so much for sharing at TRY IT ON TUESDAY and
  have a wonderful weekend

  VastaaPoista
 2. A lovely summer tag, flowers look so pretty,
  Thanks for sharing with us at TioT
  Avril x

  VastaaPoista
 3. Beautiful summery tag.
  Thanks for sharing at 'Try It On Tuesday'.
  Gill x

  VastaaPoista
 4. Thanks for joining us in the fun at TioT with your beautiful tag! Hugs!

  VastaaPoista
 5. Kaunis kesäinen tagi. Kiva kun tulit mukaan Try it on Tuesday haasteeseen.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!