Lukijat

sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

Keltainen ruusu ja pilkkuja, Juhlintaakin

Passion for ProMarkers Week 405   Use 3 patterned Papers - Käytä 3 kuviopaperia
Yellow Rose for You
Tein hauskan paperikokeilun laittamalla pilkullisen vellumin kukikkaan vellumin päälle ja alimmaksi  valkoisen paperin saadakseni kokonaisuuden näyttämään valkopohjaiselta kuviopaperilta.

Toinen tai oikeastaan jo kolmas kuviopaperi on mustavalkoraidallinen ja sitten vielä mustapilkkuinen valkopohjainen neljäntenä sen alle. Lasken tuon taustapaperin yhdeksi, ettei liikaa haasteeseen :)
 

Kohokuvioin valkoisen neliön pilkuilla ja kirjekuoren sisustasta stanssaamani harmaan paperin kukkasilla. Sitä hankasin hiekkapaperilla, että kuvio tulee näkyviin paremmin.

Ruusu väritetty ProMarker tusseilla ja sen stanssasin pienemmällä koolla, että tuo harmaa kukikas toimisi raamina. Valkoiselle neliöllekin laitoin harmaan raamin.

ProMarkers: Yellow, Gold, Ice Grey2 and 4, Meadow Green, Lime Green
***
Suloista sunnuntaita!

Kauniimpaa kesäpäivää saa hakea: Aurinko paistaa ja linnut laulavat ja luonto on vehreää kiitos useiden (jo unohtuneiden) sateiden.

Sain eilen kyydin Savonlinnaan ex tempore matkaan. Kävimme katsomassa juhlivaa Savonlinnaa, kas kun siellä juhlittiin kaupungin omaa päivää, Pyhän Olavin päivää!

Samaan aikaan juhlahumussa myös käsityöläisten oma torityyppinen kattaus varsinaisen torin vastarannalla. Sinne pääsi kätevästi kävelysiltaa pitkin.

Tarjolla kaikkea kaunista ja taidokasta jota silmät ymmyrkäisinä ihailin.

Toki torikin piti kävellä läpi ja jopa yksi kirppiskin mahtui aika tiukkaan aikatauluun. Sieltä ei mitään mukaan löytynyt. Kahvittelua ei voi jättää väliin kiireessäkään vaan suuntasimme Herkku Pekkaan herkuttelemaan :)

Illalla ehdin vielä tanssimaankin ihan hyvin, joten tosi hauska päivä!

2 kommenttia:

  1. A gorgeous image and beautiful colour combo, thanks for joining in the fun at Passion for Promarkers.
    Lorraine DT

    VastaaPoista
  2. A really pretty card, love those papers and the rose is so beautifully coloured! Thank you so much for joining the 'Use 3 or more patterned papers over at Passion for Promarkers, good luck in the prize draw and I do hope you'll join us again soon, love Jacky x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!