Lukijat

lauantai 10. kesäkuuta 2017

Tyttönen kukkien kekskellä ja naisasiaakin

I Love ProMarkers #336   Superheroes or a Child - Supersankareita tai lapsi
Congrats
Tein taustan värilliselle paperille leimailemalla Uniko Stmapsin leimoilla. Väritin ne tuputtamalla kukkasiin leimaväriä ja lehdet ProMarker tussilla reunoistaan. Kukkiin lisäsin valkealla tussilla pilkkuja, kuten lehdissä on jo valmiina.
 
Lilin tyttösen värittelin ProMarkereilla ja leimailin Onnea-tekstin suoraan kuvaan. Kuvan reunat väritin tussilla myös ja se on kohotettu pikkutarroilla alustasta koholle.
 
ProMarkers:
Girl:Ivory, blush, Blossom, Meadow Green, Yellow
Leaves: Lime Green
***
Aamuinen pilviverho väistyi iltapäivän alkaessa ja nyt aurinko paistaa komeasti  pilvien lomasta aina vaan pitempiä aikoja kerrallaan. Saadaan siis vielä oikein kunnon kesäkeli illaksi :)

Ahkeroin imuroimalla huushollin ja muu aika onkin sitten mennyt tasan kortteilun ja kirjan lukemisen kesken. Luin tosi hauskan kirjan Sinkkuna myötä- ja vastoinkäymisissä. Sen on kirjoittanut tanskalainen Marianne Eilenberger ja vaikka aihe onkin vakava, saa sitä lukiessa nauraa tosissaan.

Lähinnä itselleen ja samalla koko naissukukunnalle. Meillä kun on tapana stressata asioista joista miehenpuolet eivät hoksaa edes olla huolissaan... Asiaakin toki kirjassa on ja paljon, vaikka se ohut onkin.

Kannattaa lukea olipa sitten sinkku eli ei. Nainen on nainen aina vaan, joka tilanteessa :)

1 kommentti:

  1. Gorgeous card . Thank you for joining us at I♥Promarkers challenge good luck Ginny DT forI ♥promarkers My Blog

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!