Lukijat

maanantai 19. kesäkuuta 2017

Tilkkutäkki, kukkia ja tanssilavojen taikaa

QKR #248   Quilting/Stitching Faux or Real or Anything Goes - Tilkkutäkkiä/ompeleita oikeita tai teko tai mitä vain
You are Super!
Tilkkutäkki paperia jossa on myös ompeleita näkyvissä alimmaisena. Laitoin QKR haasteesta saamani digileimakuvan tällä kertaa kirkkaan punaisin kukin, onhan tilkuissakin aika räväkät värit :)

Yksi erillinen ruusu vielä, ettei ihan niin mahdottoman suoraviivaista kaikki... Tekstipyörylän reunat leikattu kuviosaksilla piparikuvioisiksi.
***
Upeat kesäsäät hellivät meitä, mitä nyt pienet saderopsaukset iltapäivällä vähän säikyttivät. Vesi tuli puuskatuulessa melkein vaakasuoraan jonkin aikaa ja sitten loppu.

Kävin kampaajalla kaunistumassa ja hain pois loput rippikortit. Tänä vuonna vain yhdet rippijuhlat niin Simpeleellä kuin Parikkalassakin. Kurkkasin samalla onko puuttuvia aiheita ja rahastin myydyt. Mukavasti melkein saman verran tuloa kuin kampaajalle meni :)

Niin se pitääkin olla, eikö?

En muista kerroinko jo kuinka jujutimme kampaajaharjoittelijaa tässä yhtenä kertana. Menin kaunistautumaan ja kun tuli maksun aika, kampaaja antoi minulle rahaa ja harjoittelija ihan silmät ymmyrkäisenä, että mitä, mitä? Siihen kampaaja vakavalla naamalla, että täällä maalla on asiakkaille maksettava, että käyvät.

Olisittepa nähneet neitokaisen ilmeen :)

Samalla reissulla tietenkin myös Kirjastossa ja kirpparilla ja kaupassa. Eli neljän K:n päivä, kuten tavallisestikin maanantaisin, tosin muina maanantaina vain kolmen K:n :) Kampaajalla sentään vain kerran kuussa.

Kirpparilta ei löytynyt mitään mutta Kirjastosta nejä kirjaa! Hyvä. Nyt taas joksikin aikaa lukemista, ettei tarvitse koko aikaa tehdä ristikoita...

Huomenna on sitten ihka uusi tanssilava koettavana, eli matkaan kauas lähelle Kouvolaa Tirvan lavalle. Siellä en ole koskan käynyt mutta olen kuullut hyvistä tansseista niin monelta, että ihan pakko mennä itse katsastamaan.

Eilen ihan herkkutanssit Nousulassa, sen huumassa varmaan vieläkin, kun aloin tuonne Tirvaa niin tahtomaan.


2 kommenttia:

 1. Kaunis kortti.

  Voi kunpa kampaamoreissulla tienaisi :D. Minulla on pitkä ja paksu punainen tukka - ja kamalan kallis

  Ihanaa Juhannusta.

  VastaaPoista
 2. Gorgeous creation, Loreal ! I adore the quilted background and all the stitching. Beautifully done. Thanks so much for playing along with us in our "Anything Goes or Stitching" challenge at QKR Stampede this week. Good luck in the draw.
  NanaConnie DT

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!