Lukijat

perjantai 2. kesäkuuta 2017

Tavaratalossakin kukkii

Inkspirational #135   Urban - Urbaania
Mikäs sen urbaanimpaa on kuin tavaratalo! Sinne sijoitin kukkasen annettavaksi hyvinkin urbaanille henkilölle :)

Lehtikuva pohjana, kuten arvata saattaa.  Kukkasen värittelin promarkereilla ja leikkasin jotakuinkin ääriviivoja myöten.

Tekstin leimailin valkoiselle kartongille ja laitoin sen kortin alareunaan. Koristeena ohut puuleike tähtönen. Kimaltavia tähtiä lisäsin vielä oikealle valkoiseen valotauluun.
***
Koko päivän on sadellut hiljakseen ripotellen ja kovan kylmän tuulen puskiessa suoraan läpi ihmispoloisten jotka kuvittelivat, että kesä alkaa kesäkuun myötä.... :(

Vaan eivät ihmeet siihen loppuneet: Juuri nyt aurinko paistaa täydeltä terältä kuin ei muuta koskaan olisi tehnytkään!

Ota ja ymmärrä tätä nykysäätä.

Eilen paleltiin ihan tosissaan kun viideksi ajeltiin Jänhiälän lavalle tanssimaan. Toki saimme itsemme lämpimiksi heti ensi valssilla mutta jos nokkansa ulos ovesta pisti saadakseen kupposen kahvia/vettä niin takki tai villapaita oli tosi tarpeeseen.

Puhumattakaan vessakäynnistä! Se kun sijaitsee monen metsäisen askeleen päässä lavasta. Onneksi sentään oli rakennettu entisen ihka oikean hyyskän paikalle upo uusi vesiklosetti kuumavesihanan kera!

Ei tosin paljoa auttanut vaikka kohmeisia sormia uitteli nautinnollisesti lämpimässä vedessä kun sitten oli palattava yhtä kylmätuulista tietä pitkin lavalle...

Joka tapauksessa sisällä tanssittiin innolla kahdensadan muun seassa ja lämmintä riitti. Hyvä orkesteri kruunasi kaiken.

Tänään huokaistaan. Vasta illalla on tanssikurssia tiedossa.

1 kommentti:

  1. How creative. I love your take on Urban. Your photo definitely has that city vibe and the flower is very pretty xx

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!