Lukijat

tiistai 6. kesäkuuta 2017

Sinisiä kukkia ja autoiluakin

KK-haaste #196   Palapeli - Puzzle
Congrats
Aina yhtä iloinen upeiden korttien tekijä Pirjon piristyksestä on tehnyt tällä kertaa haasteen ja aika vaikealta se ensin näyttikin näin blondin näkökulmasta! 

Ihan piti kysyä selvennystä kun olen tottunut noihin Bingo-ruutuihin ja valintoihin. Tässä palapelissä on tarkoitus käyttää kaikkia palasia juuri niin kuin ne ovat kuvassa!!!
Kuten huomaat, näkyy aluspaperia vaadituissa nurkissa, on pitsiä, tai tässä tapauksessa kylläkin pitsikuviota kuvan alla, on toivotus, tuo kullattu Onnea-leike, on jopa kukkaa ja lehteä oikealla ja ylhäällä. Eniten päänvaivaa tuotti paperista tehty/leikattu koriste.

Ratkaisin ongelman laittamalla lehdestä leikatun perhosen. Kai se on ihan haasteen mukainen?

Kukkaset kohokuvioitu ja hangattu leimavärillä. Koristeina timantit keskustoina. Lehdet ja toinen perhonen leikelty kuviopaperista jossa ne lentelivät/olivat muiden kuvioiden seassa.

Väritin Onnea-tekstin painelemalla vihreällä Mementon silmämallisella leimasinmustetyynyllä. Kuva väritetty ProMarkereilla.
***
Omituinen pilvipouta! Vilpoisampi kuin eilinen, vaikka lämpenevää luvattiin. Nykysäät ovat oivallisia ainakin ikipessimisteille: Ei koskaan mitä luvataan paitsi jos luvataan huonompaa...

Iltapäivän lopulla, eli näihin aikoihin alkaa aina selkenemään, olipa sää mikä tahansa aamulla/päivällä. Niin nytkin. Aurinko pilkistelee innoissaan pilvien raoista ja pilvet pienenevät vauhdilla. Kohta saadaan paistetta koko päivän tarpeiksi!
 ***
Olen alkanut ajaa autoa!

Ajokorttini sain jo 70-luvulla mutta en ole omistanut autoa saati ajanut sitten tämän vuosituhannen alkupuolen...

Kohta alkaa olla aika jolloin kortti menisi vanhaksi ja kun jankkasin kaikille tutuille ja tuntemattomille, että oi ja voi, kun ei ole varaa pitää, autoa vaikka sen ehkä jotenkuten vielä pystyisi käytettynä ostamaan,  niin muutamat olivat sitä mietä, että voihan sitä lainata sen verran, että jos ja kun ja silleen...

Kamalasti kyllä pelotti ensimmäisellä kerralla. Se vauhti! Ne mutkaiset tiet. Ne muut autot!!!

Nyt olen ajanut kuusi kertaa. Ensin vain pari kilometria sivutietä ja takaisin. Sitten jo eka kertaa Simpeleen 'sitin' halki! Tänään tein uroteon ja ajoin ihan Parikkalaan asti ja takaisin!!!

Tanssikenkien korkolaput kun alkoivat hajota niin sinne piti mennä korjauttamaan. Lähempänä ei suutaria ole. Selviin hengissä ja autokin on ehjä :)

4 kommenttia:

  1. Olet kyllä kohokuvioinnin mestari - keksit aina niin ihania yksityiskohtia, että WAU!!! Ja on todellakin haasteen mukainen ihan täydellisesti - niin upeasti ideoitu ja koottu!! Ihanaa kun tulit mukaan KKhaasteeseen... Ja turvallisia kilometrejä jatkoonkin! :)

    VastaaPoista
  2. Ihana kortti. Oli kyllä niin mielenkiintoinen luonnos, että pakko olisi jostain kaivaa edes yhdelle kortille aika. Kiva, että olet uskaltautunut auton rattiin pitkän tauon jälkeen. Turvallisia kilometrejä.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!