Lukijat

maanantai 5. kesäkuuta 2017

Ruusu soikiossa ja herkkuja illaksi

Time Out #84  'Flowers and Friends make Life a Garden'- 'Kukat ja ystävät tekevät elämästä puutarhan'
Conrats
Kun miehelle on tehtävä kortti jossa ei saa olla krumeluureja mutta pitää olla ruusu, mielellään pieni, ovat hyvät neuvot kalliita :)
 
Onneksi sentään on paperilehtiöitä joista löytyy sinertäväpohjaisia papereita ja kirjekuoria joiden punainen ei ole 'tyttömäistä'!
 
Näistä aineksista kasasin valmiiseen soikiokuvaan pikkuisen ruusun ja lisäsin vielä nuottejakin. Iso Onnea teksti valmis leike sellaisenaan.
***
Epätavallisen lämmintä eilisestä iltapäivästä lähtien. Ei oikein osaa vielä luottaa tuohon lämpöön! Niin monta kertaa on jo lupailtu sitä alkavaksi, eikä kyllä vieläkään mitään hellelukemia sentään...

Nyt yli viidentoista kun menee, eikä Siperiasta tuule, on jo kovastikin kesäinen ja lämmin olevinaan... hmmm...
 
Aika vähästä sitä ihmispoloinen tulee iloiseksi!

Luonto kukoistaa joka tapauksessa ja tuomet kukkivat. Pihlajissa on tiukat tertut nupullaan ja voikukat alkavat jo muuttua pallosiksi kuten leskenlehdet jo ovat. Ei vielä paljoa näy höytyvää lentelemässä, sen verran puuskaista tuuli on ollut viime aikoina.
 
Löysin lähikaupasta minulle uuden tuotteen jossa valmis taikina, sen kun leikkelee palasiksi ja laittaa uuniin sen muotoisena kuin haluaa, vaikka pitkona tai sydäminä tai ...Täytteenä vaniljaa. Näyttää siis ihan korvapuustirullalta mutta on vaaleampi.
 
Sulatin sen jo ja laitoin uunin kuumenemaan. Tarkoitus on paistaa iltakahville herkulliset pullat. Loput pakkaseen - jos jää :)

2 kommenttia:

  1. What a warm and still fresh-looking card! Thank you for joining us at TIME OUT!

    VastaaPoista
  2. Such a pretty card. Thanks so much for playing along at Time Out.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!