Lukijat

keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Rippikortti ja makkaraakin

I Love ProMarkers # 337   Monochrome - Yksiväristä
Congrats 
Rippikortteja urakalla mutta vain yksi kortti tänne asti ehti tältä erää. Muutamia en ehtinut/muistanut edes kuvata :(.
 
Pohjan kokosin kahdesta paperista joissa päivänkakkaroita. Ei ihan vielä luonnossa kuki mutta ovat kuitenkin kesäisiä ja siksi sopinevat rippijuhlan korttiin kun juhlat tulevana sunnuntaina.
 
Leimailin neitokaisen suoraan pohjapaperille ja värittelin sen ProMarkereilla. Tekstileike sinällään valkoisena.

ProMarkers: Ivory. Blush, Sienna, Yellow, Gold, Lime Green
***
Kaunis kesäinen mutta tuulinen päivä. Heti aamusta vein muutaman tilauskortin ja hame lepatteli aika lailla sääriä vasten :) Lämmintä kuitenkin joten ei pahemmin haitannut.

Kaupassakin pistäydyin. Näin kauniilla ilmalla on ihan pakko keksiä ulkona tehtäviä asioita, eikö? Parvekkeella en ehtinyt kahvitella vaikka olin aikonut sillä siinä vaiheessa kun se olisi sopinut tiukkaan? aikatauluuni, oli jo liian paahteista!
 
Niinpä pidin vain ovea auki ja kuuntelin lintujen laulua sisällä varjossa.
 
Kolmas käynti ulkosalla proosallisesti roskia viemässä ja neljäs ihan oikeasti ulkoillen eli kävelyllä. Sitä kävelyäkin piti siirtää pariinkin otteeseen kun puhelin, joka saattaa olla mykkänä joskus päivänkin, soi ihan yhtenään ja viestejäkin tuli roppakaupalla.
 
Kivahan se on jutella ihmisten kanssa ja tilaukset aina lämmittävät mieltä ja on kiva saada joka päivä kivoja puheluita ja tekstareita, eikö? ... ja tilauksia joilla ei ole kiire, pliis!
 
Jostin syystä pölyä kertyy enemmän kuin tavallista, vai lieneekö syynä auringonpaiste joka armotta näyttää joka ikisen pölyhiukkasen? Imuri esille ja hommiin. Eihän siinä kauaa kapsahda mutta jotenkin ei millään viitsisi ottaa esille imuria kuin ihan viimeisessä hädässä (lue: kun joku tulossa kylään :)) 

Eilen mukavat tanssit Säänjärvellä, eikä vilukaan kapeloihtanut!

Tosin viluisemmat pitivät takit päällä ensimmäiseen tanssiin asti mutta minä kun olen aito atomivoimaal, eli ainaisessa mummokuumeessa, sain mennä ihan puolihihaisessa puserossa ja hameessa alusta asti.

Hikikin tuli jossain vaiheessa ja ulos piti mennä vilvoittelemaan. Onneksi kävi mukavasti tuuli avoimista ikkuna-aukoista ja isoista ovista sisällekin.

Harvoin lankean syömään makkaraa mutta senkin synnin tein eilen. Suolainen ja rasvainen grillimakkara houkutti ostamaan ja vettä päälle... Kotona ei sitten tarvinnutkaan ottaa mitään enää illalla.

2 kommenttia:

  1. Mielettömän upea.
    Sain tänään koneen kotiin uusittuna ja pikkasen pitää etsiä että kaikki löytyy. Omppukone on parasta mitä tiedän välillä oli toinen, mutta ...

    VastaaPoista
  2. Upea kortti.

    Ihanaa kun kesä lopultakin tuli.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!