Lukijat

sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Perhonen kukkatarhassa ja konsertti ilotulituksineen

Passion for ProMarkers Week 398   Birds, Bugs and Butterflies - Lintuja, leppäkerttuja ja perhosia
Congrats
Stamped Butterfly on Stamped Butterfly :)
Text stamped with green
Laitoinpa kerrankin monta kuvaa! Alimmaisena kortissa kukikasta hennon vihreää paperia. Sitten leimakuva ääriviivoja pitkin leikattuna ja kuvan perhosen päällä toinen erillinen perhonen.

Värittelyt ProMarkereilla muualla paitsi teksti leike paineltu leimasintyynyllä vihreäksi.
ProMarkers: Meadow Green, Forest Green, Lime Green, Yellow, Gold
***
Saimme oikein kunnon vesisuihkusateen yllättäen kesken auringonpaisteen! Parveke kastuu yleensä vain puoliksi, nyt jännäsin saanko uimalammikon sinne, kun tuli ihan solkenaan ja kauan, ei sentään. Satoi sen verran tuulettomasti suoraan maahan, ettei tavallista enempää vettä tulvinut sisälle....

Luonto kyllä varmaankin kiittää sateesta. Niin paljon kaikkialla kasvaa ja kukoistaa, että siihen kyllä vesi tarpeen. Nyt taas joka paikka vastapestyn vihreää :)

Kävelyllä ennen vedenpaisumusta. Uusia kukkia oli putkahtanut esiin ja auki. Yhdenkään nimeä en tiedä mutta kauniita ovat. Aikomukseni oli tehdä illansuussa toinen lenkki ja silloin kerätä maljakkoon kukkia kimpun verran mutta koska luonto on litimärkää, ei kangastossuilla ole sinne asiaa.

Kumpparit toki omistan mutta puista ja pensaista tippuu lisää vettä aina vaan joten ei innosta lähteä ulkosuihkuun :)

Katselin ensin vain toisella silmällä ja jopa vain toisella korvallakin kuuntelin konserttia femmalta. Se oli taltioitu joskus viime vuonna Eiffel tornin luota. Siinä vaiheessa kun alkoivat ilotulitteet räiskähdellä musiikin lomassa ja päälle, piti ihan alkaa katselemaan.

Upeaa oli ilotulitus ja laulutkin!
Valtava ihmisjoukko kansoitti Eiffel tornin edustan. Olisinpa ollut paikalla! On varmaan upeaa kuulla ja nähdä paikan päällä tuollaista.

Ainoa josta en pitänyt, olivat sanat kansallislauluun. Ne kulkivat laulun myötä TV ruudussa. Tätä ennen en ole tiennyt mitä laulussa sanotaan.

Kamalalta tuntui, kun lapsetkin muiden esiintyjien ja paikalla olevien kera lauloivat, että ammutaan ne vääräuskoiset ja annetaan niiden veren virrata...

Oopperalaulajat ja -jattaret upeissa puvuissaan ja huikeasti laulaen muutamia tuttujakin sävelmiä ja paljon tuntemattomia tietenkin myös.

Kansallislaulun aikana Eiffel tornin valot sammutettiin ja se valaistiin trikolorin värein! Upeaa!


4 kommenttia:

 1. A beautiful card. Thanks for joining Passion for Promarkers. Elaine

  VastaaPoista
 2. Fabulous card love all the shades of green thanks for sharing with us at passion for promarkers this week

  VastaaPoista
 3. Lovely fresh colours on your card Loreal. Thanks for joining in with my challenge at Passion for Promarkers this week, Shelly DT

  VastaaPoista
 4. Beautiful card Mervi. I love the image and your colouring is amazing. Thanks for joining us at PFP this week. Hugs, Denise x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!