Lukijat

perjantai 30. kesäkuuta 2017

Nostalgiaa kortissa ja vähän muutenkin

P*skarteluhaaste #349   Rivini: Musta-valkea-revitty
Nostalgiaa - muistoja
Alimmaisena paperi joka kuvioitu lehtileikkeillä. Sitten kirjeensisustaa mustana, revin sen reunat. Päällä mustavalkea valokuva rantasaunasta, jota ei enää ole...

Muistoja muistoja vain.
***
Eilinen maratoni meni rattoisasti. Ensin ihanan liukaslattiaiselle Nutikan lavalle. Sitten tahmealattiaiselle Jänhiälän lavalle joka sai jalat parkumaan :(

Ei se lattia ennen ole ollut tuollainen. Vaikea tietää miksi se tuntui suorastaan imaisevan kengän kiinni lautoihinsa tällä kertaa. Ei, ei se syy ollut väsymys! Kaikki paikallaolijat, joista sentään suurin osa oli tullut vain sinne tanssimaan, eikä kuten autolasti Simpeleläisiä, toisen tanssipaikan kautta, valittivat samaa.

Kahvinporot tuntuivat hiekalta jalan alla, eikä tanssi meinannut sujua ollenkaan, ennenkuin hoksasimme, että buggia ja fuskua voi sentään hypätä! Siitä se sitten repesi - tanssin ilo!

Eikä se tahmeus tuntunut haittaavan rumbassa eikä chachassakaan...

Nyt sitten vedän henkeä oikein syvään ja huokailen eilisen muistoissa suu hymyssä :) Tämä päivä aika rauhallisissa merkeissä iltapäivään asti. Silloin sentään tomeroiduin kaupparetkelle  ja piipahdin myös Kirjastossa etsimässä kirjaa jota oli suositeltu. Ei ollut paikalla mutta löysin toisen joka vaikuttaa lupaavalta.

Kaupasta löytyi uusi Iisakin ristikot visaisten ystäville, joten ilta sujunee itseäni älykkäämmässä seurassa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!