Lukijat

keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Lapsoset pyöräretkellä, kunniaa ja hehkuvat varpaat

KK Vintage haaste #82   Matkoilla
Vintage Children on ride
Kortin yleisväritys ei kovin vintagea ole mutta kuva kylläkin. Löysin sen aamupostista! Ihan totta. Postikuoriahan lähetetään joka päivä sisällään mainosta jos jonkinlaista. Tällä kertaa itse kuoressa oli tämä ihastuttava vanhan ajan pyöräilykuva.

Laitoin alimmaiseksi vihreää kuviopaperia, sittten liuska vaaleanpunaista jolla kukkaköynnöskuviota. Sen raamitin tumman harmaalla kirjeensisusta paperilla, kuten varsinaisen kuvankin. Musta tuntui liian tummalta kun sitä ensin kokeilin.

Koristeina kauniit perhoset ja tähän alkukesän aikaan sopiva sireeninkukka kiiltokuva.
***
Juhannuksen korvalle osui oikein suma kaikenlaisia huomionosituksia. Korttini valittiin arvalla ykköseksi #398 Passion for ProMarker haasteesta,  TOP 3 KK haasteesta #196  ja vielä TOP5 Try it on Tuesday Steampunk haasteesta. Ihan tajutonta!!! Olen niiiin otettu, että :) Kiitos kaikille mahdollisille Kohtalottarille ja Onnettarille ja biorytmeille.
***
Kerroin jo tuolla facen puolella hehkuvista varpaistani, joten vain sananen niistä tännekin: Maratonitanssit, eli kahdet peräkkäin samana päivänä (eilen) ja jalat suorastaan kiehuivat loppuksi kengissä.

Hauskaa oli ja sen(kin) arvoista :)

Nyt hissuksiin alkavat olla ihan tavalliset varpaat, eli punoitus on hävinnyt hyvin nukutun yön ja mobilatin ja jalkahieronnan ansiosta, joten uusiin seikkailuihin (lue:tansseihin) tekeekin jo mieli...

Pilvipoutainen sää on juuri sopiva lavatansseihin. Ei tule niin äkkiä kuuma!

1 kommentti:

  1. Hyvä kuvabongaus mainoksesta, ja kivan kesäisen kortin sait aiitä aikaan. Kiitos osallistumisestasi haasteeseen!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!