Lukijat

keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Kultasia ruusuja ja hellettä

QKR #246   Anything Goes - Kaikki käy
Congrats with golden Roses
Alimmaisena kaunis lahjapaperi jota kuviovat kultaiset ruusut  ja muut kukkaset. Laitoin varsinaiseksi leimakuvaksi voittamani digileimakuvan samaiselta sivustolta.

Ruusut värittelin ProMarker tusseilla kultaisiksi. Raamitin kultapaperilla ja lisäsin vielä tekstin jonka kultasin ihan tätä korttia varten.

Toki samalla kuumentelin kultajauhetta myös hää- ja valmistujais-teksteihin. Näyttävät paljon hienommilta :)
***
Ihka oikea kesähelle!
 
Pidin parvekkeen ovea auki koko päivän, etten ihan sulaisi sisällä :) Mukavaa vaihtelua koleille ja sateisille päiville. Luonto oikein kohisee kasvattaessaan lehtiä ja kohottaessaan heinien varsia kohti aurinkoa.
 
Linnut laulelevat sekopäisinä onnesta ja ihmislapsoset hymyilevät toisilleen. Ihan kesä!
 
Kävin kaupassa ja lenkillä ihan vaan hameessa ja puserossa. Toki kengät jaloissa sentään :) Vaikkakin teki mieli metsässä astella paljasjaloin heinikossa mutta kun tietää, että siellä voi olla lasinsiruja ja ties mitä, pidättelin intoani ja käpsehdin vasta sisällä kotona paljasjaloin.

4 kommenttia:

 1. Kaunis kortti.

  Meilläkin oli ihana sää ja minä tietenkin riepottelin bigineissä pihamaalla pömppämahani kanssa naapureiden kauhuksi koko päivänn (hihhii). Ajattelin, että minun on maha ja rantakunto kohdillaan.

  VastaaPoista
 2. Beautifully done, Loreal ! Gorgeous color combo. I love seeing what you've entered into our "Anything Goes" challenge at QKR Stampede and love being inspired by it. :-D Good luck in the draw.
  NanaConnie DT

  VastaaPoista
 3. A lovely card. Thank you for joining in the challenge at QKR Stampede.
  Mary

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!