Lukijat

maanantai 12. kesäkuuta 2017

Kukkia miehelle ja mansikoita minulle

Penny Black Saturday Challenge June   Masculine - Miehekästä
Penny Black and More June   Anything Goes - Kaikki käy
Congrats with Penny Black's Flowers
Kun alkuun pääsin tässä yhtenä päivänä kohokuviointikansioiden kanssa, tein useita samantien ja stanssailin rattaita innolla vinon pinon :)

Tässä yhdenlainen versio miehekkäästä kortista.

Kirjeensisustaa kohokuvioituna ja valkoista kartonkia myös. Stanssattuja rattaitakin kohokuvioin samalla kansiolla ja hankasin kaikkia kohollaan olevia kohtia mustalla.

Kuumentelin valmiin Onnea-tekstin ylle mustaa kimallusta.

Asettelin rattaista pari tekstin alle ja yhden pienemmän ylänurkkaan. Penny Blacnin kukkaleimakuva harvoin ollut käytössä mutta kun ei mitään ruusuja saanut olla ja kukkaa kumminkin, laitoin tähän ja värittelin sinisen sävyillä, että oikein miehekäs tulisi :)
***
Odottelin melkein yhteen asti, että taivas selkenisi kokonaan kun kirppis aukeaa vasta silloin. No ei se ihan sinitaivaaksi tullut, mutta uskaltauduin kuitenkin hamosessa ja sandaaleissa ulos kun melkein 20 astetta lämmintä kuitenkin.

Vein kirjat Kirjaston palautustiskille ja menin kirpparille. Siellä tietenkin tuttuja, jos ei ihan pilvin pimein, niin kuitenkin jokunen tuli jututettua :)

Löysin kukkasen joka ei kylmästä säikähdä, eli puisen! Hintakaan ei hirvittänyt 20 senttiä vain. Kultaisen kengät ovat aina olleet heikkouteni, vaikkakin omistan niitä vain yhden parin ennestään. Nyt löysin 3 euron hintaiset, varpaan kärki aukiset korkokenkät. En voinut olla ostamatta, kun istuivat kuin hansikas jalkaan!.

Olen aina vastustanut noita kärkiaukkoisia, kun lähes aina joku polkee varpaille, eikä silloin ole mitään suojaa jos avonaiset, vaan niin se mieli muuttuu!

Sitten oli aikomus mennä takaisin Kirjastoon etsimään lisää lukemista mutta pilvet näyttivät niin mustilta ja uhkaavilta, että kipin kapin kotiin.

Ei sitten alkanutkaan sataa joten jonkin aikaa kotihommeleita puuhailtuani läksin ulos samoissa vaatteissa. Hiukan oli viilentynyt mutta ei haitannut. Apteekista ostin pienen tuubin kortisonivoidetta kun hyttysiä on ilmaantunut jo muutama.

Saan kamalia paukamia kun ne pääsevät lähitaisteluun ihoni kanssa ja näytän suunnilleen isorokkoiselta. Ostin myös tablettimuotoisia estoja kutinalle. Näin aseistautuneena saatan uskaltautua sateenjälkeiseen metsäänkin...

Kirjastosta kolme mukavan tuntuista kirjaa kainalossa kotiin ja ruokaakin tuli laitettua. Jälkiruokana tällä kertaa meloni. Oli sellaisia palasia käärittyinä kelmuun. Isoja kokonaisia ei edes saa kannettua kotiin!

Iltaherkuksi vielä mansikoita niin johan passaa hymyillä onnessaan :)

6 kommenttia:

 1. Jo vain upeita rattaita kelpaa käyttää ja hienosti yhdistetty kukkaset miehiseen "ympäristöön"!

  VastaaPoista
 2. Moikka! Ja rattaan pyörä pyörii vaan, ihana kortti tämäkin. Pitkästä aikaa kirjoittelen vaikka aina silloin tällöin tulee poikettua. suomessa on oltu kuukausi ja 3 korttia olen tehnyt tasan kahden vuoden paussin jälkeen ja nyt oikein himottaa. En saa postattua niitä kun oma kone hajos ja kaverin läppärillä kirjoittelen.
  Kivaa kesää sinulle :)

  VastaaPoista
 3. A really glorious floral creation and so much attention to detail, many thanks for joining in with our June challenge at Penny Black and More.

  B x

  VastaaPoista
 4. Upea ja tyylikäs mieskortti.
  Kiitos kun olet messissä Penny Black and more haasteessa;-))m

  VastaaPoista
 5. Wonderful card! Thanks for joining us at Penny Black & More and good luck!
  x Daniela (DT)

  VastaaPoista
 6. Fab creation, thanks for joining Penny Black & More @ Allsorts challenge, good luck.
  Happy crafting
  Tracy x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!