Lukijat

torstai 22. kesäkuuta 2017

Kielot kortissa tuokoon Juhannusmielen kaikille

Happy Birthday with Lily of the Valleys
Kielot lienevät melkein Juhannus kukkia, ainakin tänä vuonna, kun vilpoisten säiden takia kukkivat tavallista myöhemmin. Juhannusruusuissa on tiukat pienet nuput vasta :(

Alimmaisena hennosti vihertävää kuviopaperia. Sitten stanssattu perhosneliö kuviopaperista jossa näkyy hiukan englanninkielistä onnittelua. Tummensin reunoja tumman sinisellä leimasinvärillä.

Kielot ovat kiiltokuva ja hopeanauha rusetteineen kopioitu mainoksesta. Perhonenkin jostain lehdestä ja sen selässä kimaltelee jos ei kastepisara, niin ainakin timantti :)
***
Juhannus on melkein oven takana. Kuten lapset sanovat joulua odotellessaan: Vain yksi yö! ... ja sitten kokolle!

Tosin minun Juhannukseni taitaa olla aivan erilainen kuin aikaisemmin. Ennen oli itsestään selvää, että lähikokolle tietty. Siellä koko kylän väki ja kesävieraat päälle. Tänä vuonna ei ole suunnitelmia ollenkaan!

Odottelen hiukan sydän sykkyrällään kuinka käy. Ikuisena optimistina odotan onnellista ja iloista ja tanssintäyteistä Juhannusta. Yhtä mukavaa Juhannusta toivon kaikille täällä pistäytyvillekin!

3 kommenttia:

 1. Ihanan sävyinen keskikesän kortti kieloineen!
  Meillä jo juhannusruusukin tiputtaa isoja kukkiaan, kun tuulee niin kovin... mutta punakukat ovat avautuneet pihamaalla - meillä ollaan siis niin pal etelämpänä!

  Ihanaa Jussin juhlaa sinulle, me matkataan höyrylaivalla katsomaan kuinka Niinistö saa syttymään Suomen virallisimman kokon Kultarantaan - vai saakohan?

  VastaaPoista
 2. Kaunista kesää Sinulle.
  Ihmettelin tuota tekstiäsi sillä olen asioista ihan pihalla kun olen seurannut blogiasi talvikauden vain ihan satunnaisesti.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!