Lukijat

sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Kakkua koivikossa ja aurinkoakin

P*skarteluhaaste #345    Mallin mukaan
Congrats
Käytin taas koivunrunkoja taustana. Kolme aihiota piti olla mallin mukaan alanurkassa. Laitoin yhden kuvan ja kaksi leimakuvaa.

Kaunis koivikko siis toistuu lehtileikkeessä. Kakkuahan juhlasssa varmaankin tarjoillaan ja kukkakimppu on oiva lahjan lisä!

Värittelin leimakuvat ProMarkereilla. Toivotus leikattu kortista.
***
Ehdin mukavasti herkutella aamupäiväkahvit kirjan keraparvekkeella, ennenkuin alkoi sataa tihuuttaa hiljakseen. Sitten sisätiloihin ihan mielellään sillä itikat mokomat alkoivat tajuta parvekkeella oloni :)

Ennenkuin ehdin mennä suihkuun kävi viime hetken ostaja rippikortin hakemassa. Onneksi en sentään ollut jo suihkussa...


Olin tanssinut puolille öin Ukonlinnan pienellä tanssilavalla Saimaan rannalla. Siellä soitteli nimittäin Simpeleen oma bändi H-Hetki, joten moni muukin paikkakuntalainen joka ei koskaan ollut ennen käynyt lavalla, oli paikalla. Ennätysyleisö jopa! Kolmeakymmentä ihmistä enempää ei sinne tanssimaan mahtuisikaan...

Tänään oli vuorossa Silvolan Nousulan iltapäivätanssit, siksi oli lähes kiire suihkuun menon kanssa.

Siellä sateesta huolimatta tai ehkä juuri siksi, sillä ulkosalla tuskin mitään voi tehdä siinä säässä!, oli tanssikansaa suuri joukko paikalla. Tanssimaan kyllä mahtui, eikä ennätyksiä edes sivuttu mutta kuitenkin.

Mukavaa musiikkia, letkeää menoa ja aivan ihania tanssittajia riitti joka pelille. Huilasin vain polkan, jota en ole koskaan opetellut ja jokusen väliaikakappaleen, kun kukaan ei tanssinut. Olivat niin hiljaisella ja hitaita, että piti käydä sanomassa.

Sain jopa chachan ja buggiakin mentiin innolla ja hitaan valssin, no se ei ihan huippu mutta kuitenkin ja tangoa oikein viimeisen päälle ja... Täytyy ihan huokaista onnesta vieläkin ja kiittää kaikkia tanssittajia, että pitivät minusta huolta, eivätkä jättäneet yksin ikävissäni seisoskelemaan :)

Kotimatkalla satoi monessa paikassa aika lailla ja pilvessä koko taivas mutta kun ilta eteni, on nyt jo ihan aurinkoista! Upealta ja vastapestyltä näyttää koko maailma viistosti auringon säteiden siilautuessa puiden lomitse.

2 kommenttia:

  1. Ihania kesäelämyksiä kortissasi, mansikat ja koivikot ja kukkivat ruusut. Sopii oivallisesti näin juhannuksen alla.

    VastaaPoista
  2. Komppaan Tirpuusta, tämä kortti viritti jkummasti juhannusviikkoon....

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!